Trendy
válka na Ukrajině StarDance 2024 Výměna manželek 2024 Love Island 2024

Zorka Hejdová přiznala vztahové krize. Hádáme se, neskrývá moderátorka nové show Bachelor

+ Dalších 10 fotografií

Oblíbená česká moderátorka s titulem ambasadorka lásky Zora Hejdová bude provázet diváky zbrusu novou reality show Bachelor, která již brzy startuje na obrazovkách Novy a na televizní platformě Voyo. V rozhovoru pro eXtra.cz prozradila, co pro ni výše zmíněné označení znamená, a promluvila o drobných krizích v letitém manželství s moderátorem Mírou Hejdou. 

Ambasadorka lásky Zora Hejdová

Sotva skončila populární reality show Love Island, naskočila moderátorka Zora Hejdová do dalšího seznamovacího projektu s názvem Bachelor Česko, v němž bude osmnáct krásných mladých žen bojovat o srdce vysokého sympaťáka Jana Solfronka.

Díky tomu, že je Zora nedílnou součástí pořadů zaměřených na hledání osudového vztahu, dostala přezdívku ambasadorka lásky. "Mně se to líbí. Já si myslím, že láska je jednou z nejdůležitějších věcí v životě každého člověka, takže mně se to líbí. Rozhodně mě to neuráží, naopak," řekla pro eXtra.cz oblíbená moderátorka. "Asi je to už můj osud, provázet tímto formátem pořadů," dodala se smíchem.

Jestli by se sama někdy zúčastnila soutěže tohoto typu, prý nedokáže říci. "Žiju život, který mě směřoval úplně jinou cestou. Vlastně už ve třiadvaceti jsem se vdala, žiji ve spokojeném manželství, mám tříletého syna a vlastně těžko hodnotit, kdybych byla třeba dlouhodobě nezadaná, jestli bych na to měla ty koule a odvahu do toho jít ," vysvětlila Hejdová s tím, že smeká přede všemi, kdo najdou odvahu a do projektu se přihlásí.


Drobné krize s Mírou Hejdou

V nové reality show Bachelor budou ženy bojovat o jednoho muže, což by prý pro sympatickou blondýnku nebylo. "Já jsem asi ten typ, který by to nechal být, protože hrozně věřím na osud, na pocity a nerada tlačím na pilu. Mám ráda, když věci dopadnou tak, jak samy mají, a nejsem soupeřivý a soutěžní typ, takže bych v tomhle měla asi veliké mínus," prozradila moderátorka.

Doporučené video: Rozhovor se Zorou Hejdovou.


Zora přiznala, že za těch mnoho let společného života s manželem Mírou Hejdou prošli řadou různých krizí. "Slýchám občas páry, které říkají, že se oba nikdy nepohádali, tak to není náš příběh," zasmála se Hejdová. "My se občas umíme pohádat a určitě i nějakou krizi jsme měli, i když nemám moc ráda to slovo, tak tam nějaká ta slabší období byla a já si myslím, že je to vlastně úplně přirozené, když s někým jdete tak dlouhou cestu tolik let," vysvětlila moderátorka známá nejen z televizních obrazovek, ale i z rádia. Alfa a omega každého vztahu je podle Zory komunikace, bez níž nemůže být žádné soužití funkční.

Hejdová prozradila, že i když je svým mužem už od raného mládí, první zamilovanost přišla již dříve. "Míra nebyl moje první velká láska, ale rozhodně byla ta největší. První lásku jsem myslím prožila nějak hned po základce," podotkla usměvavá blondýnka.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy