Trendy
Výměna manželek 2024 Povodně 2024 Oktagon 61 Love Island 2024

Šílená válka Šichtařové a Pikory se vyostřuje, vložila se do ní i dcera. Musela jsem před otcem nahá koupat kocoura, tvrdí

Markéta Šichtařová se svým mužem, který ji měl roky psychicky i fyzicky týrat.
Zdroj: Profimedia
Předchozí Další
Další reakce

Válka mezi ekonomy Markétou Šichtařovou (47) a Vladimírem Pikorou (47) začíná nabírat na pořádných obrátkách. Zatímco ona svého manžela nařkla z fyzického i psychického týrání, kterého se měl dopouštět na ní i jejich sedmi společných dětech, Pikora veškerá slova své ženy popřel. Místo toho řekl, že si Šichtařová našla milence a že on celou věc bude řešit právní cestou. Do záležitosti se nyní vložila i nejstarší dcera Bára, která na sociální sítě přidala šokující vyjádření. Na straně svého táty rozhodně nestojí. 

Markéta Šichtařová a Vladimír Pikora proti sobě vedou válku nejen u soudu, ale nyní i v médiích. Ekonomka poskytla redakci iDnes obsáhlý rozhovor, v němž uvedla, že ji měl její manžel údajně fyzicky i psychicky týrat. A týrání se měl dopouštět i na jejich společných sedmi dětech.

„Zlé to bylo deset let. Nejhorší byl ale poslední půlrok,“ uvedla s tím, že měl mít její muž obsedantně-kompulzivní poruchu. „Dostala jsem párkrát pěstí, dcera byla jednou škrcená, pořezaná. Mladší děti dostávaly od partnera na zadek stylem, který připomínal porouchaný stroj,“ nechala se slyšet ekonomka.

Pikora nařčení odmítl

V posledních letech prý žila ve fyzické izolaci a pracovala z domova pomocí počítače. Ven téměř nechodila. Když totiž kdokoli přišel domů, musel údajně podstoupit ponižující "očistný rituál“. Mezi dveřmi se prý musel dotyčný svléknout do naha, doskákat na jedné noze do koupelny, tam se omýt a poté po sobě vytřít místo, kudy v chodbě prošel.

Vladimír Pikora vydal posléze obsáhlé vyjádření na Facebooku, kde všechna tvrzení své manželky popřel. „Když jsem se dočetl, co vše jsem údajně své exmanželce udělal, byl jsem v šoku. Vůbec se mi nechce věc komentovat, protože jediný, kdo tím utrpí, je našich sedm dětí. Jsem milující otec a nechci jim ubližovat,“ začal své vyjádření. „Pravda je taková, že paní Šichtařová si našla milence, s nímž udržovala vztah již v době, kdy byla těhotná s naším posledním dítětem. Pravda je taková, že jsem v závěru našeho vztahu, když jsem ještě netušil nic o jejím plánu, jak se mě zbavit, přepsal všechny svoje firmy právě na ni,“ napsal s tím, že se proti obviněním bude bránit soudní cestou.

Reakce dcery Báry

Do věci se nyní vložila i jejich nejstarší osmnáctiletá dcera Bára Pikorová. Na sociální sítě napsala několik věcí, čímž nepřímo potvrdila slova své maminky o fyzickém i psychickém týrání. „Nejvíc milující otec byl, když mě nutil před ním nahou koupat kocoura, zatímco si u toho tahal ptáka,“ znělo jedno z jejích vyjádření.

Ke kauze se sice vyjadřovat nechtěla, ale když viděla vyjádření svého otce, nedalo jí to. „Sorry, já už to řešit nechtěla, původně mi to přišlo vtipný, ale už mě můj uraženej tatík trošku vytáčí, když si uvědomím, jak dlouho jsem to musela řešit na terapiích, abych se pak dozvěděla, že je milující otec,“ napsala.

Opíjela se a nejedla

Kvůli situaci doma prý byla od čtrnácti let často opilá a téměř nejedla. „A co teprve ten fakt, že jsem přes půl roku ve 14 nebyla střízlivá ani jeden den, protože jsem doma nemohla vydržet a bála se domů přijít střízlivá? A že jsem s ním nebyla schopná být v jedné místnosti, protože mi z něj bylo fyzicky zle, ale nemohla jíst jinde než v kuchyni, tudíž jsem zhubla natolik, že jsem ztratila menstruaci?“ napsala dál na Instagram dcera Bára.

Aneta z Love Islandu kápla božskou. Prolomila hradbu mlčení o tom, zda měla v Česku celou dobu přítele

Související články

Další články

Nejnovější kauzy