Trendy
Výměna manželek 2024 Povodně 2024 Love Island 2024 5 let od smrti Karla Gotta

Velké plány Simony Krainové. V exotice staví luxusní dům pro syny. Oba studují dvě školy naráz, prozradila modelka

+ Dalších 20 fotografií

Simona Krainová (51) se sice aktuálně nachází v Česku, ale v poslední době tráví hodně času v Dominikánské republice, kde spolu s manželem Karlem Vágnerem staví vysněný dům a žije život přesně takový, po jakém vždy toužila. "Byla jsem otrokem práce a peněz," přiznala nestárnoucí blondýnka v rozhovoru, v němž promluvila nejen o klidu v duši, který v exotickém ráji našla, ale také o svých milovaných dětech. 

Simona Krainová vypadá snad lépe než kdy jindy. Jak v otevřeném rozhovoru pro eXtra.cz prozradila, nabíječem energie je pro ni zejména život v Dominikánské republice, kde našla oázu klidu. "Já jsem vždycky byla workoholik, takže jsem se v podstatě od svých šestnácti let až doteď nezastavila," uvedla Simona s tím, že si druhou polovinu života hodlá užít jinak než čekáním na semaforech v centru velkoměsta.

V současné době navštěvuje různé meditace, šamanské rituály a věnuje se tématu dlouhověkosti. Plnými doušky si tak užívá ostrovní život, kde děti netráví čas na mobilních telefonech či ipadech a lidé se nepředhánějí v tom, kdo má větší auto či lepší byt. I díky tomu si prý uvědomila, že spoustu věcí k životnímu štěstí nepotřebuje.

Dokonalý život pro celou rodinu

"Určilo mi to nějaký balanc, že mám ráda luxus a peníze, ale je důležité si uvědomit, že jich není třeba tolik k tomu štěstí. Opravdu stačí mít nějakou finanční jistotu, klid, mít děti v dobré škole a mít je do budoucna zabezpečené. Baví mě jen tak žít, že ráno vstanu, poslouchám zpěv ptáků, divám se na oblohu a na lodě, které jezdí kolem. Chodíme se dívat na velryby a děláme úžasné věci," rozplývala se Simona s tím, že i její děti čerpají inspiraci pro svůj budoucí život, za což jsou jí potomci prý velmi vděční.

"Já to předávám jim, aby do budoucna nebyli tím otrokem práce a peněz, jako jsem celý život byla já. Říkám jim: Kluci, vůbec nemusíte mít samé jedničky a být top manažeři ve firmách. Hlavně buďte šťastní a jděte si za svým snem, který chcete udělat," říká Simona, která momentálně staví v Dominikánské republice rodinný dům na krásném a zabezpečeném místě.

Vysněný dům na vysněném místě

"Je to jeden z mála posledních pozemků, který je tam k dispozici, takže to byla taková investice, kterou jsme udělali. Chtěla bych tam ještě koupit apartmány na pronájem, protože ten sever Dominikány je opravdu krásný a ještě neprozkoumaný. Je to opravdu čisté místo bez lehátek a miliard turistů, takže tam opravdu přijdete na panenské pláže, kde běhají divocí koně a občas se tam proběhne i krásný surfař, takže hned máte lepší den," řekla s úsměvem modelka a dodala, že se do Česka vždy ráda vrací.

Důvodem jejího aktuálního návratu do Prahy je i skutečnost, že její synové stále studují. "Je to věc jejich spokojenosti, takže teď musíme řešit školu. Jsme rádi, že nám takhle vychází vstříc. Kluci pečlivě studují i v Dominikáně, takže to opravdu není jednoduché. Jedou dvě školy zároveň a do toho jazyk, protože studují ve španělštině, takže i proto se vracíme sem, aby to pro ně nebyla taková zátěž. Tyto věci ještě nemáme vyřešené," přiznala s tím, že dalekosáhle neplánuje do budoucna a žije hlavně přítomným okamžikem a spontánními rozhodnutími.

Se Simonou Krainovou jsme si povídali také o její pauze na platformě OnlyFans, nové kolekci šperků i vzhledu současných mladých dívek. Všechny tyto zajímavosti a mnohé další najdete ve videu v úvodu článku.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy