Trendy
Karel Heřmánek Love Island 2024 Výměna manželek 2024 Clash of the Stars 9

Siniaková s Macháčem píší na olympiádě hollywoodský příběh: Těsně před Paříží se rozešli, teď vybojovali pro Česko první medaili

Siniaková a Macháč si zahrají o zlato.
Zdroj: Profimedia
Předchozí Další
+ Dalších 6 fotografií
Medaile

Kateřina Siniaková (28) a Tomáš Macháč (23) září na olympijských hrách a v pátek večer si zahrají o zlatou medaili ve čtyřhře mixu. Skoro to až vypadá, že jim rozchod, který tenistka potvrdila pro iSport, po třech letech vztahu prospěl. Na kurtu to přitom mnohdy vypadá tak, jako by se dvojice ani nerozešla.

Kateřina Siniaková a Tomáš Macháč získají pro ČR první medaili na letošních olympijských hrách v Paříži. Ve čtvrtek se jim podařilo ve čtvrtfinále čtyřhry mixu porazit kanadské duo Félix Auger-Aliassime a Gabriela Dabrowska. O zlatou medaili si zahrají v pátek večer, kdy se postaví proti čínským protivníkům Čang Č'-čen a Wang Sin-jü, jak uvedl server iDnes.

České tenisové duo přitom krátce před olympiádou oznámilo, že se po třech letech vztahu rozchází. „Ano, je to pravda, ale jedná se o moji soukromou věc,“ řekla tenistka pro iSport. Fanoušci tak měli obavy, zda jim rozchod nezpůsobí na olympiádě komplikace. Všechno je ale jinak a s trochou nadsázky lze dodat, že jim snad rozchod i prospěl.

Rozchod jim prospěl

Už ve čtvrtfinále Siniaková a Macháč ukázali, že u nich žádná nevraživost po rozchodu rozhodně nepanuje. Naopak, dvojice se radostně objímala a nechyběly ani polibky na tvář. Také ve čtvrtečním semifinále nechyběla četná objetí.

Pro Českou republiku to bude zatím první medaile na letošní olympiádě. Velké naděje však fandové vkládají také do judisty Lukáše Krpálka, kanoisty Josefa Dostála či oštěpaře Jakuba Vadlejcha.

Clash of the Stars čekají radikální změny. Le Sy potvrdil, že organizace kvůli skandálům přitvrdí

Související články

Další články

Nejnovější kauzy