Trendy
Výměna manželek 2024 Povodně 2024 Love Island 2024 5 let od smrti Karla Gotta

Skandál obřích rozměrů: Eminem má jasno, rappera Tupaca a Biggiho zabil P. Diddy

Neskutečný bordel: Eminem obvinil P. Diddyho z vraždy Tupaca a Biggiho
Zdroj: Profimédia
Předchozí Další
+ Dalších 6 fotografií
Vražda

Hudební scéna je v šoku! Po nedávném zatčení Seana Combse alias P. Diddyho vyplouvají na povrch šokující podezření, která ho spojují s vraždami rapových ikon Tupaca Shakura a The Notorious B.I.G. Eminem, který má s Diddym dlouholeté neshody, ho ve svých skladbách spojuje s těmito tragickými událostmi, jak uvádějí zahraniční média.

Rapper Sean Combs, známý také jako P. Diddy, je v pořádném maléru. Minulé pondělí byl vzat do vazby v New Yorku, jelikož byl obviněn ze spiknutí za účelem vydírání, z obchodování s lidmi i sexuálního zneužívání, jak jsme již informovali v předchozím článku.

Poté co byl P. Diddy nedávno zatčen, se do pozornosti veřejnosti dostaly skladby od rappera Eminema. Rapper se v textech nebál Seana obvinit ze závažných činů.

Eminem obviňuje P. Diddyho z vražd

Rivalita mezi Eminemem a P. Diddym trvá už roky, ale teprve po Diddyho nedávném zatčení za organizovaný zločin se Eminema kritické texty dostávají do popředí zájmu. Jeden z nejuznávanějších rapperů na scéně ve svých skladbách narážel na nevhodné chování Diddyho ještě předtím, než ho zatkli.

Diváky zaujala zejména skladba Fuel , kterou Eminem vydal letos v červenci, na albu The Death of Slim Shady: Expanded Mourner’s Edition. Ve své nové skladbě se do zatčeného Seana pořádně pustil. Eminem v textu jasně obviňuje P. Diddyho z vražd legend rapové scény - Tupaca Shakura a The Notorious B.I.G. alias Biggiho.

Část textu ze skladby zní: "Jsem jako R-A-P-E-R. Mám tolik S-As, S-As. Počkat, nevyhláskoval to slovo ,Rapper‘ a vynechal P, že? Ano. R.I.P., odpočívej v pokoji, Biggie a Pacu, oba byste měli žít. Ale nezkouším s ním nemít spor. Protože by mě mohl trefit jako: ,Keefe D, dostaň ho.‘" Rapovou nálož si diváci mohou poslechnout zde.

Ve skladbě Eminem zmiňuje Keefe D. - muže, který je podezřelý ze zabití Tupaca. Podle dostupných textu a informací, které se dostávají na světlo světa, to začíná vypadat, že vražda rapové legendy na něj byla jen hozena právě P. Diddym.

Doporučené video: Rozhovor s Calinem:

P. Diddy čelí dalším 120 obviněním

Sean Combs nyní čelí dalším 120 obviněním ze sexuálního obtěžování, jak nedávno uvedl jeho právník Tony Buzbee na tiskové konferenci. Tony informoval, že obvinění z posledních dvaceti let se týkají žen, mužů a také dětí. Nejmladšímu dítěti mělo být pouhých devět let. Zatím se jedná o 25 nezletilých, přičemž Buzbee dodává, že už teď pracuje na dalších 100 případech, které se po zatčení obávaného Diddyho postupně přidávají. Obviněný veškeré zločiny popírá.

Natalia z Love Islandu šije do Tadeáše a Dana: Obvinila je z falešnosti. Sama schytala hejty

Související články

Další články

Nejnovější kauzy