Trendy
Výměna manželek 2024 Povodně 2024 Oktagon 61 Love Island 2024

Vykutálený Mikýř rýžuje na svých fanoušcích. Vydělává miliony prakticky za nic, od Survivoru nevytvořil téměř žádný nový obsah

Mikýř se tváří jako svatoušek, vše je ale jinak.
Zdroj: eXtra.cz/Pavel Dvořák
Předchozí Další
+ Dalších 16 fotografií
VĚRNOST

Vítěz letošního Survivoru dělá svému kontu jeho slovy pomyslné „mňam, mňam do bříška“. Aniž by hnul prstem a něco pro to aktivně udělal, už nyní ví, že za měsíc dostane víc než dva miliony korun. Stačilo trochu zamakat před pár měsíci a miliony se jen samy hrnou. Redakce eXtra.cz to zjistila z analýzy jeho profilu na portálu HeroHero.

Martin Mikyska: Megaúspěch pokračuje

Všichni to už nejspíš slyšeli: hvězda letošního Survivoru, vtipálek a bojovník proti šmejdům všeho druhu Martin Mikýř Mikyska, uspořádal takzvaný jediný rozhovor v životě. A udělal tomu takové promo, že si kvůli zhlédnutí videa z koupené O2 areny předplatilo v nejvyšším momentu téměř třicet tisíc lidí.

Jenže je vidět, že plán byl opravdu „vyrejžovat“ tuto jednu jedinou konkrétní akci, protože od června Mikýř na HeroHero přidává víceméně už jen záznamy svých takzvaných MÚPI talků, „bez reklam a v plné délce“.

A slibuje i jednou měsíčně pivo s někým z jeho týmu. Nebo přednostní odpovídání na zprávy.

Protože se na účtu ale nic moc exkluzivního jinak neděje, počty abonentů Mikýřovi také zákonitě rapidně padají: v době uzávěrky článku to bylo něco málo přes devět tisíc lidí.

To je po odečtení odměny pro portál stále přes dva miliony korun hrubého.


Peníze za nic?

Jiní dělají pro udržení předplácejících první poslední, pomalu i stojí na hlavě, jsou schopni skoro čehokoli, jen aby byl slušný příjem.

Mikyska má ale zjevně určitý dlouhodobý plán a příjmy z více zdrojů, a tak nemusí tak tlačit na pilu.

Doporučené video: Rozhovor s Martinem Mikyskou během oslav vítězství v Survivoru:


Ale vůbec bychom se nedivili, kdyby měl se svým týmem už perfektně vyladěný plán na to, jak počet předplatných zase nakopnout nějakým novým počinem, který bude tak mimořádný, že opět bude mít zadarmo reklamu po celém internetu.

František Janeček o vztahu s Jiřinou Bohdalovou: Skladatel prozradil, proč se nikdy nevzali

Související články

Další články

Nejnovější kauzy