Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Smolařka Tereza Vojtková, kterou Roman Vojtek opustil těhotnou: Muže prý neřeší

+ Dalších 11 fotografií

Tereza Vojtková (44) se objevila na premiéře nového muzikálu Filipa Renče Zlatovláska, kam s sebou vzala i mladšího syna Benedikta, jehož má s hercem Romanem Vojtkem (52). Půvabná blondýnka rozdávala úsměvy na všechny strany a bylo na ní znát, že zažívá poklidné životní období. "Je hodně práce, všechno v pořádku. Děti jsou zdravé, takže se mám fajn," svěřila se redakci eXtra.cz Tereza, která rozjela vlastní byznys.

Tereza Vojtková si před porodem svého druhého dítěte prošla skutečným peklem. Její tehdejší manžel, herec Roman Vojtek, ji totiž opustil v osmém měsíci těhotenství. Tereza se po Vojtkově zradě psychicky zhroutila a skončila na kapačkách, k tomu musela chlapečka přivést na svět císařským řezem.

Přestože si dvojnásobná maminka skutečně sáhla na dno svých sil, všechno nakonec statečně zvládla. Jak Tereza přiznala v rozhovoru pro eXtra.cz, v těžkých chvílích jí pomohli nejen nejbližší přátelé a následně i někdejší partner Jakub Malina (†34), ale také nová práce, ve které se prý našla. "Permanentní make-up dělám od roku 2018, takže šestým rokem, a docela jsem se v tom po rozvodu našla, takže to byla taková ta změna," svěřila se blondýnka.


Tereza si otevřela vlastní salon

Exmanželka Romana Vojtka také prozradila, že na svoji práci zatím nemá žádné negativní ohlasy. "Musím zaklepat, že se mi to nestalo. Možná jednou, že jsme si neporozuměly v nějakém stylu, ale ještě se mi nestalo, že bych řešila nějaký konflikt. Naštěstí," řekla s úsměvem Tereza, která je snad rok od roku krásnější. Za její perfektní vzhled prý může především kvalitní péče od její sestry a kolegyně.

"Otevřela jsem si salon, je tam moje sestra. Mám tam ještě jednu kolegyni, která také dělá permanentní make-up, takže se o mě stará," odhalila Tereza, která se momentálně cítí velmi vyrovnaně a spokojeně. "Je hodně práce, všechno v pořádku. Děti jsou zdravé, takže se mám fajn," řekla Tereza a na závěr dodala, že muže aktuálně neřeší. Vypadá to ale, že na lásku nemá štěstí. Syn miliardáře Jakub Malina zemřel v 34 letech v roce 2022 při bizarní nehodě v restauraci, udusil se jídlem. Tereza s ním randila rok a půl, v době jeho smrti už ale dávno měli oba své životy.

Kam a s kým se Tereza Vojtková chystá v létě na dovolenou, se dozvíte ve videu v úvodu článku.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy