Trendy
Karel Heřmánek Love Island 2024 Výměna manželek 2024 Clash of the Stars 9

Snoubenec Charlotte Štikové je bývalý kriminálník. Martin utekl z vězení, má za sebou drsnou minulost

Martin Štefan se s Charlotte Štikovou zasnoubil po třech týdnech vztahu.
Zdroj: Martin Hykl/CZECH NEWS CENTER CNC / Martin Hykl / CNC / Profimedia
Předchozí Další
+ Dalších 16 fotografií
rozhovor

To, že se Charlotte Štiková bude vdávat, před pár dny překvapilo snad každého. Kdo je ale jejím snoubencem, jemuž řekla "ano" po třech týdnech vztahu? Podle její bývalé kamarádky Moniky Zolotarev, kterou měla Charlotte okrást během karlovarského festivalu, jde o bývalého kriminálníka Martina Štefana, jenž má za sebou divokou minulost. Sám se nyní prohlašuje za trenéra Martina Kociána. Podle Moniky ho ale trénoval pouhé dva dny, jak exkluzivně prozradila pro eXtra.cz.

Monika Zolotarev vlastní kadeřnický salon v centru Prahy. Když na tom Charlotte Štiková nebyla zrovna nejlépe, podnikatelka ji vzala pod svá křídla. Dala jí práci i domov. Dcera Moniky Binias se jí ale údajně odvděčila vykradením salónu. Nyní se její bývalá zklamaná kamarádka svěřila exkluzivně redakci eXtra.cz s více detaily. Zároveň promluvila o Charlottině nastávajícím Martinovi Štefanovi, který má podle ní kriminální minulost.


Snoubenec Charlotte utekl z vězení

Martin Štefan se prezentuje jako kouč Martina Kociána, kterého trénoval na zápas v Clash of the Stars a zpěvák nakonec vyhrál. Podle Zolotarev ale o koučování nemůže být příliš řeč. "On nedělal Kociánovi žádného trenéra. On ho trénoval jenom dva dny, protože trenér tady z Prahy nemohl přijet," řekla Monika pro eXtra.cz.

O Štefanovi se pak rozpovídala více a mnohé informace jsou více než znepokojivé. Zřejmě nejde o žádného svatouška, jak si Charlotte myslí. "Byl trestaný a utekl z kriminálu v roce 2016. Možná se teď bude snažit, protože chce do Clashe, proto se chtěl i zviditelnit," svěřila se Monika Zolotarev, která by si prý navzdory tomu, co jí Charlotte provedla, přála, aby se blondýnka s Martinem nespálila.

Martin Štefan byl v roce 2016 skutečně hledaný kvůli útěku z vězení. „Hledaný vězeň nebyl odsouzen k trestu odnětí svobody pro násilnou trestnou činnost, ale pro trestný čin maření výkonu úředního rozhodnutí. Nicméně i tak platí, aby se ho nikdo nesnažil zadržet vlastními silami,“ informoval tenkrát během pátrání policejní mluvčí Tomáš Hulan pro Novinky.cz.

Doporučené video: Rozhovor se Charlotte Štikovou v Karlových Varech.


Na svatbě bude i rodina

Charlotte Štiková je navzdory kriminální minulosti svého partnera zamilovaná až po uši. Muže, kterého poznala teprve před třemi týdny, si dokonce hodlá vzít. Na svatbu se rozhodla pozvat svou matku Moniku Binias i sestru Ornellu Koktovou, se kterými je už nějaký pátek rozhádaná. „Pozvu i mámu a Ornellu, mohlo by nás to všechny usmířit,“ řekla pro Blesk. Binias pozvánku přijala, Ornella zatím ještě ne.

Clash of the Stars čekají radikální změny. Le Sy potvrdil, že organizace kvůli skandálům přitvrdí

Související články

Další články

Nejnovější kauzy