Trendy
Výměna manželek 2024 Povodně 2024 Oktagon 61 Love Island 2024

Šokující konec dua Eva a Vašek po 34 letech: Nemohu se s tím srovnat, smutní Ševčík

Eva a Vašek po 34 letech končí.
Zdroj: Profimedia
Předchozí Další
+ Dalších 6 fotografií
Konec

Kdo by neznal Evu (53) a Vaška (70). Duo, které nazpívalo známý šlágr Bílá orchidej. Pěvecká a zároveň manželská dvojice spolu vystupovala dlouhých 34 let, nyní ale podle informací webu Prima Ženy končí. Není to však konec jejich vztahu, nýbrž jen hudební skupiny.

Po dlouhých 34 letech končí legendární pěvecké duo Eva a Vašek. Hudebníci a zároveň manželé Ševčíkovi nazpívali třeba známý hit Bílá orchidej nebo Scházíš mi, lásko.

Obzvlášť těžce to nese právě Vašek, který už musí kvůli svému vyššímu věku a zdravotním potížím zpomalit. „Není to pro mě vůbec snadné. Je to celý život a najednou konec. S Evou jsme společně zpívali přes třicet let. Už jsme málem byli v knize rekordů jako manželé a duo,“ řekl pro web Prima Ženy. Že končím, neprožívám pozitivně a ani se s tím nemohu moc srovnat, určitě mi to není příjemné,“ dodal Vašek.

Mrtvice v pátek třináctého

Minulý rok Vašek Ševčík prošel složitým obdobím. Po jednom z koncertů, zrovna v pátek třináctého, utrpěl mrtvici a musel být transportován do nemocnice vrtulníkem. V nemocnici nakonec zůstal tři měsíce.

Eva však s hudební kariérou na rozdíl od svého muže nekončí. Místo toho vystupuje jako Eva Adams po Americe, kde s Vaškem a jednadvacetiletou dcerou žije. Na Floridě se usadili v roce 2016 a velmi se jim tam líbí. „Mám to tu ráda, jsem teplomilný člověk, takže si to tu opravdu užívám. Žijeme tu zcela normální život. Zde máme daleko více času na sebe, mám na mysli na rodinu," řekla zpěvačka v roce 2021 pro TN.cz.

František Janeček o vztahu s Jiřinou Bohdalovou: Skladatel prozradil, proč se nikdy nevzali

Související články

Další články

Nejnovější kauzy