Trendy
Karel Heřmánek Love Island 2024 Výměna manželek 2024 Clash of the Stars 9

Souboj prvních dam: Růžovka Eva Pavlová, Jill Biden s vycpanými rameny či černobílá Zelenská

Souboj prvních dam.
Zdroj: koláž eXtra.cz/profimedia, se souhlasem KPR
Předchozí Další
+ Dalších 16 fotografií
Módní policie

Prezidentský pár odletěl na několik dní do amerického Washingtonu, kde se zúčastnil summitu NATO. Ve středu večer pak probíhala v Bílém domě večeře, kterou hostil americký prezident Joe Biden, jak píše zahraniční CNN. Prezident Pavel si vzal na míru šitý oblek, kterým rozhodně nic nezkazil, a Pavlová na událost oblékla elegantní růžové šaty. 

Prezidentský pár má v Americe pořádně napilno. Petr Pavel a Eva Pavlová se ve středu zúčastnili nejdříve slavnostní společenské akce k připomenutí 75. výročí založení NATO, jak napsala CNN. Na tuto událost si naše první dáma oblékla delší bílou sukni nad kotníky, kterou doplnila o elegantní halenku s tříčtvrtečním rukávem a jednoduchým páskem, který decentně zdůrazňoval křivky Evy Pavlové. K outfitu zvolila lesklé tělové psaníčko, jež se ke kompletu skvěle hodilo.

Prezident zase zvolil tmavě modré volnější sako se stejně barevnými kalhotami, světle modrou košili a vínovou kravatu. Ani on svým oděvem nic nezkazil, stejně jako jeho žena. Fotky z události sdílel prezident na sociálních sítích.

Pavlová vyměnila barvy

Téhož dne večer pořádal americký prezident Joe Biden v Bílém domě večeři, které se zúčastnili kromě českého prezidentského páru i další státníci. Eva Pavlová vyměnila bílý komplet za růžové šaty až pod kotníky, a to s decentním páskem. Tato volba byla opět skvělá a první dáma zazářila, jak je patrné i z fotek.

První dáma USA Jill Biden se barevně sladila s manželem Joem Bidenem. Měla šaty v barvě královské modři s vypolstrovanými rameny, mohutným řetízkem a také výraznými náušnicemi. Ramena vypadala na drobné Jill Bidenové až moc mohutně, což je škoda, jinak ale vypadala skvěle.

Manželka ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského Olena vypadala elegantně v černobílých šatech, které doladila o bílé podpatky. Vlasy měla sepnuté dozadu, čímž vynikl její dlouhý krk a k šatům tohoto typu a střihu se to skvěle hodilo.

Clash of the Stars čekají radikální změny. Le Sy potvrdil, že organizace kvůli skandálům přitvrdí

Související články

Další články

Nejnovější kauzy