Trendy
Karel Heřmánek Výměna manželek 2024 Povodně 2024 Love Island 2024

Nosková se dál soudí s expartnerem, který ji měl týrat. Na výchově Jasněnky se neshodli, konec procesu je ale blízko

Michaela Nosková o soudním procesu s expartnerem: Nedokážu říct, jak to dopadne, my jsme se neshodli, říká
Zdroj: Herminapress
Předchozí Další
+ Dalších 18 fotografií
Rozhovor

Zpěvačce Michaele Noskové (41) už nějakou dobu ubírá energii soudní proces s bývalým partnerem Jindřichem Čandou, který jí měl v dobách jejich společného vztahu fyzicky ubližovat. Nyní se dvojice soudí o dceru Jasněnku, která poputuje do péče jednoho z rodičů. Zatím však není rozhodnuto, ke kterému. Soudní proces prý ale spěje ke konci, jak potvrdila sama Nosková v rozhovoru pro eXtra.cz.

Ještě chvilku a bude rozhodnuto. Zpěvačka Michaela Nosková se už delší dobu soudí se svým bývalým partnerem Jindřichem Čandou, který se na ní podle jejích slov dopouštěl domácího násilí. Zdá se, že soudní proces konečně dospěje ke svému konci, čímž se také rozhodne, ke komu poputuje dcera Jasněnka.


"Myslím si, že to směřuje do nějakého konce, ať už bude jakýkoli, to teď nedokážu vůbec určit, co rozhodne soud, ale určitě to směřuje ke konci. Máme před sebou dejme tomu ještě jedno soudní řízení a bude to asi nějak vyřešené. Aspoň co se týče péče o Jasněnku," svěřila se Nosková redakci eXtra.cz na akci ve Waf-Waf.

Jak si Michaela myslí, že to dopadne? "To teď nedokážu říct, jakým způsobem to soud rozhodne, my jsme se prostě neshodli v těch představách, logicky ten soud to musí rozhodnout za nás. Je jen otázkou jak," dodala na závěr sympatická herečka, která v životě prošla peklem.

Nosková se nebojí otevřeně mluvit o násilí

O hrůzách domácího násilí, které zažila sama na vlastní kůži, nyní otevřeně hovoří a pomáhá tak ostatním ženám se stejným problémem. Dříve vůbec netušila, kolik žen se s touto situací potýká. "Musím říct, že v té chvíli, kdy to všechno vypuklo a dostalo se to ven, nebylo to úplně nejlepší, protože mi začaly chodit příběhy, které člověk čte, a zjišťuje, že je to pořád stejné a je to jako přes kopírák," posteskla si Nosková už dříve pro eXtra.cz.

Doporučené video: Rozhovor s Michaelou Noskovou.


Zda se Jindřich dopouštěl fyzického násilí i na jejích dvou dcerách, to se ještě vyšetřuje. "K tomu nemohu nic říci, protože je to předmětem policejního šetření," podotkla na závěr.

Aneta z Love Islandu kápla božskou. Prolomila hradbu mlčení o tom, zda měla v Česku celou dobu přítele

Související články

Další články

Nejnovější kauzy