Trendy
válka na Ukrajině StarDance 2024 Výměna manželek 2024 Love Island 2024

Spor Hanychové se Slovákovou rozesmál lidi: Ty dvě si opravdu nemají co vyčítat, říkají

Agáta Hanychová s Nelou Slovákovou nadzvedly: Nemají si co vyčítat, soptí lidé
Zdroj: koláž eXtra.cz/eXtra.cz Pavel Dvořák/se souhlasem Iluminate party
Předchozí Další
+ Dalších 54 fotografií
válka

Influencerka Agáta Hanychová a bývalá vítězka reality show Hotel Paradise Nela Slolváková si opět vjely do vlasů. Předmětem sporu jsou nové fotografie, které nejstarší dcera Veroniky Žilkové nafotila se svým manželem Mirkem Dopitou. Vnadná blondýnka se trojnásobné matce vysmála, ta si to nenechala líbit a hrozí žalobou. Ke kauze se vyjádřili fanoušci na sociálních sítích a jsou názoru, že si obě dámy nemají co vyčítat. 

Vjely si do vlasů

Není žádnou novinkou, že si influencerky Agáta Hanychová a Nela Slováková nemohou přijít na jméno. Tentokrát se předmětem jejich sporu staly parfémy, s nimiž obě dámy podnikají a k nimž každá nafotila společné fotky se svými drahými polovičkami.

Slováková na svém Instagramu zveřejnila fotky Hanychové s Dopitou a vysmála se jim. "Když ti přijde unisex z Aliexpresu," napsala k příspěvku. To si ovšem trojnásobná maminka nenechala líbit a poslala někdejší vítězce reality show Hotel Paradise jasný vzkaz. "Tady tu paní já budu žalovat, protože poškozuje jméno mojí firmy. A na rozdíl od ní já v Číně nenakupuji," rýpla si do své sokyně prostřednictvím sociálních sítí.


Jedna jako druhá

Celý spor mezi oběma slavnými dámami rozebrali i fanoušci facebookové stránky Influ drby, kteří se shodli na tom, že jedna druhé nemají co vyčítat. "Probudit by se měly obě dvě. Já opravdu nechápu, proč se tyhle dvě tak nesnášejí? Však co jedna dělala v Brně, to druhá zvládla dávno v Praze. A ano, jedna sice má podle mnohých vyšší IQ i EQ, ale k čemu to je, když to stejně neumí použít? Komedie, jedna jako druhá," napsala ostře Andrea.

Doporučený rozhovor s Agátou Hanychovou pro eXtra.cz:


"Tak co jsem tak pochopila, tak první si začala Aguš a Nela to nenechala jen tak. Takže to je takový rozdělám si oheň, ale pak jsem nas*aná, že hoří," zastala se Slovákové Veronika. "Já myslím, že si ani jedna nemají co vyčítat… to, co předvádí Hanychová ve svých skoro 40 letech, je taky úsměvné," myslí si Kateřina.

Děláte si srandu? Provokatérka Julie z Ruže pre nevestu zamířila do Love Islandu a diváci zuří

Související články

Další články

Nejnovější kauzy