Trendy
válka na Ukrajině EURO 2024 Clash of the Stars 8 Festival ve Varech 2024

Stará parta ve Varech: Macháček s Geislerovou to rozjeli v Bokovce, třetí mušketýr chyběl

+ Dalších 57 fotografií

Karlovarský festival je oficiálně zahájený. A to nejen Jiřím Bartoškou, který tak činí již třicátým rokem, ale i tradičními návštěvníky Jiřím Macháčkem a Aňou Geislerovou. Právě oni totiž v sobotu večer pokřtili slavný bar Bokovka, a ačkoliv šlo o komorní akci, alkohol tekl proudem, jak zaznamenala redakce eXtra.cz.

Již za několik dni oslaví 58. narozeniny a hodlá si to užít. Jiří Macháček se redakci eXtra.cz přiznal, že své nadcházející narozeniny, které má příští sobotu, hodlá na karlovarském festivalu slavit, dokud ho s nadsázkou někdo z města nevyžene.


Předčasná narozeninová párty

A jak slíbil, tak udělal. Pařba začala ještě na večírku po zahajovacím ceremoniálu, kdy si spolu s Aňou Geislerovou a dalšími lidmi užívali koncert anglické hudební skupiny Kosheen. Už před koncem koncertu se ale přesunuli do přistavených limuzín, přičemž rozhodně nešli spát.

Jak reportéři eXtra.cz zjistili, místo do hotelu dojeli do oblíbeného baru Bokovka, kde mejdan pokračoval do ranních hodin. A Jiří Macháček byl jako obvykle středem pozornosti.



Vilhelmová chyběla

Ačkoliv se sešla stará parta v podobě Ani Geislerové a zmíněného Macháčka, třetí mušketýr v sestavě chyběl. Tatiana Vilhelmová, která s nimi zažila nejeden legendární večírek, přičemž nejslavnější je ten, po kterém trojice skončila v říčce Teplá.

Tentokrát to sice nebylo tak bujaré, i tak ale tekl alkohol proudem. Sami se ale podívejte na fotky, jak to Macháček s Geislerovou umí rozjet.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy