Trendy
Výměna manželek 2024 Povodně 2024 Oktagon 61 Love Island 2024

Štěpán Kozub prchá s dcerou do Polska. K razantnímu rozhodnutí ho donutily nepříjemné potíže

Štěpán Kozub ztvárnil Michala, což byl dospělý muž na úrovni desetiletého dítěte.
Zdroj: Se souhlasem Bontonfilm
Předchozí Další
+ Dalších 10 fotografií
PŘIZNÁNÍ

Většina věcí má rub a líc, pozitivní i stinné stránky. Nejinak je to i s popularitou oblíbeného mladého herce Štěpána Kozuba (28), který si na jednu stranu může vybírat, co točit, a vydělává jako málokdo v branži, na straně druhé byly chvíle, kdy nemohl ani na veřejné záchodky. V podcastu Po čuni! nyní popsal, co vše musí dělat, aby přestal být veřejným majetkem a aby se mohl cítit aspoň trochu normálně.

Štěpán Kozub: Cítím se jako obdivované zvíře

„Ve chvíli, kdy otevřu dveře od baráku a jdu ven, je jedno kam, tak se cítím být trochu veřejným majetkem. Ono to tak je. Je to, jako když vezou nějaké vzácné zvíře a všichni si ho můžou vyfotit. Takhle se někdy cítím. Dost často,“ odhalil herec Štěpán Kozub v podcastu Po čuni!.

„To by vám mohla říci moje manažerka, která se mnou tráví čas v práci a vidí, jak to funguje, když někam jdeme,“ pokračoval dál ve zmínce o ženě, kterou někteří omylem považovali za jeho novou známost, což kategoricky vyvrací s tím, že se kamarádí s jejím manželem.


S dcerou utíká před lidmi do Polska

„Já musím se svou dcerou jezdit na výlety do Polska, aby mě nikdo neotravoval,“ naznačil, jaká je daň za mimořádnou popularitu.

„Snažím se být vždy slušný a vyhovět. Nikdy jsem nebyl zlý, nikoho jsem neposlal do pryč. Když se chce někdo vyfotit, já neřeknu ne. Ale někdy jsem s dcerou, hrajeme si na hřišti, nebo jsme na obědě a povídáme si s mojí maminkou, já zrovna jím a přijde člověk, který se chce vyfotit. Řeknu třeba, jestli by počkal, až dojím,“ popisuje jeden z kuriózních zážitků.

„On si tam tedy stoupne a čeká, nechápe, stojí tam patnáct, dvacet minut. Pak už říkám: ,Víte, vy už teď posloucháte naši konverzaci a je to blbé. ’ Některým lidem to nedojde. A já to chápu. Nebo když někam pospíchám a šedesátkrát mě zastaví o fotku, tak já to udělám. Těžko se to vysvětluje tomu, kdo to neprožívá. Jsem rád, ale musí to mít hranice,“ myslí si Kozub.

„Lidé mají pocit, že jim patříte, protože vás mají na tom telefonu a tak,“ snaží se chápat, jak na něj lidé na veřejnosti reagují.

Doporučené video: Archivní rozhovor se Štěpánem Kozubem:


První příval popularity byl šok

Vzpomínal také na dobu, kdy se jeho extrémní známost odšpuntovala.

„To, co jsem zažil přes Tři tygry, když prorazili, tak to bylo to nejšílenější. Byl covid, všichni byli doma, nikdo nikam nechodil, na ulici jste nikoho nepotkali. A my se v té době paralelně stali známými na sítích. Ale já lidi, kteří by mě konfrontovali s tím, že mě znají, jsem nepotkával. Jel jsem do divadla, tam jsem byl dvanáct hodin denně a v noci domů. A tak to jelo furt,“ vyprávěl v podcastu magazínu Patriot.

„Na netu jsem viděl ta šílená čísla. Skeč, který má sedm minut a vymyslel jsem ho třeba ve vaně, napsal na papír a pak zrežíroval, viděly čtyři miliony lidí. Když se rozvolnilo, tak jsem si připadal jako rocková hvězda. Neznal jsem to. Nikdo z nás. Nemohl jsem se jít ani vyčůrat na veřejné záchody,“ vzpomíná na začátky strmého růstu kariéry Štěpán Kozub.

Glosa: Love Island jako semeniště influencerů. Místo lásky se sbírají lajky a sledující

Související články

Další články

Nejnovější kauzy