Trendy
válka na Ukrajině Iveta Bartošová Výměna manželek 2024 Survivor 2024

Strach o Juraje Kukuru: Slovenská legenda leží v nemocnici na onkologickém oddělení

Juraj Kukura řekl, že o nic vážného nejde.
Zdroj: Herminapress
+ Dalších 10 fotografií
strach

Juraj Kukura (77) bojuje se zdravím. Legendární slovenský herec skončil v péči lékařů, a to na onkologickém oddělení. Jak informuje slovenský deník pluska.sk, v nemocnici se ocitl kvůli problémům s krví. Má ležet na samostatném pokoji a ostatních pacientů se spíše stranit. 

Slovenský herecký svět vyděsila zpráva o hospitalizaci skvělého herce Juraje Kukury. Jak totiž informuje slovenský web pluska.sk, skončil na onkologickém oddělení a momentálně je hospitalizován v bratislavské nemocnici. V péči lékařů se ocitl kvůli potížím s krví.


Jak uvádí již zmiňovaný web, herec setrvává na samostatném pokoji. Jeden ze svědků si všiml, že herec výrazně pohubl. "Nepůsobí odtažitě ani se neskrývá. Koneckonců je tak slavný, že by ho stejně všichni poznali. A když promluvil svým krásným hlubokým hlasem, bylo hned jasné, že je to on. Ale velmi zhubnul, snad to není nic vážného," uvádí svědek.

Kukura o svém stavu již stihl promluvit

Sedmasedmdesátiletý Kukura o svém stavu nejdříve mlčel, ale když vzešla zpráva o jeho hospitalizaci na povrch, hradbu mlčení prolomil. "Měl jsem trochu problémy s krví, ale je to, zaplať pánbůh, všechno v pořádku," svěřil se Kukura pro slovenský web topky.sk a vyvrátil, že by se snad mělo jednat o něco vážného.

Juraj Kukura ztvárnil desítky rolí, čeští diváci si ho pamatují například ze snímku Trhák z roku 1980, kde s Hanou Zagorovou pěli legendární Nech brouka žít, ze skvělých filmů Božská Ema či Stíny horkého léta nebo z pohádek Deváté srdce či Král sokolů.


Královna kabelek a šátečků Alena Schillerová: Když vidím staré fotky, šla bych se zastřelit

Související články

Další články

Nejnovější kauzy