Trendy
Karel Heřmánek Výměna manželek 2024 Clash of the Stars 9 Love Island 2024

Strach o Pavlu Tomicovou: Během představení udělala krok do prázdna a z výšky spadla mezi diváky

Tisková konference k letním Shakespearovským slavnostem
Zdroj: Renata Bušková/eXtra.cz
Předchozí Další
+ Dalších 8 fotografií
Smůla

Poslední roky Pavly Tomicové (62) rozhodně nejsou sluncem zalité. Herečka se musela potýkat s nevěrou a následným rozchodem s manželem Ondřejem Malým (58), což mělo za následek prudký úbytek váhy. Nyní navíc spadla z jeviště rovnou mezi diváky, jak napsal divadelní režisér David Drábek na sociálních sítích.

Herečka Pavla Tomicová prošla těžkými životními momenty. V roce 2021 ji po letech společného soužití opustil manžel Ondřej Malý. Místo ní si našel náhradu, mladou herečku Kristýnu Kociánovou, s níž má už syna Jakuba, který se narodil v roce 2023.

„Ondra Malý z miminka má velkou radost. A Kristýna Kociánová je v sedmém nebi,“ sdělil tehdy blízký zdroj redakci eXtra.cz.

Spadla z jeviště

Pavla Tomicová poté, co ji manžel opustil, zhubla o neuvěřitelných čtyřicet kilo. Přiznala, že na tom měl podíl stres, ale i cukrovka. Nyní se navíc Tomicové stala další nepříjemnost.

V úterý 27. srpna na letní scéně na Žižkově, kde probíhá divadelní Hvězdné léto, spadla z jeviště. „Pavla Tomicová hned při prvním sólovýstupu udělala krok navíc a spadla z výšky do hlediště! Všem zatrnulo, ale ona následně odehrála koulařku Milenu v takovém laufu, že diváci řičeli. O pauze jsme ledovali a na konci euforická děkovačka narvané arény,“ uvedl na sociální síti divadelní režisér David Drábek.

Bez vážných zranění

Tomicová hrála ve hře Koule, kterou Drábek režíroval. Blesk informoval, že se nehoda naštěstí obešla bez vážnějšího zranění, herečka má jen pár modřin a odřeniny. Měla tak velké štěstí.

To byl zase týden: Petr Pavel promluvil o plastice Jaromíra Soukupa. Vyměnila sexy mozek za toxic mozek, řekl o Feuereislové

Související články

Další články

Nejnovější kauzy