Trendy
Karel Heřmánek Love Island 2024 Výměna manželek 2024 Clash of the Stars 9

Strach o Rudolfa Jelínka: Náhlý převoz do nemocnice kvůli zápalu plic

Rudolf Jelínek při oslavě 85. narozenin.
Zdroj: Profimedia.cz
Předchozí Další
+ Dalších 13 fotografií
nemocnice

V rodině herce Rudolfa Jelínka (89) je znovu pořádné drama. Dcery ho vzaly jeho manželce Martině Růžičkové Jelínkové (60), a ještě na ní podaly žalobu kvůli údajnému zanedbání péče. I z toho důvodu se Rudolf poslední tři měsíce nacházel na chalupě u dětí v Bělé pod Bezdězem. Právě tam však podle informací Aha! dostal zápal plic a musel být okamžitě převezen do nemocnice.

Herec Rudolf Jelínek dostal zápal plic a musel být okamžitě hospitalizován v nemocnici v České Lípě. „Mám o Rudu strach, nic jiného vám říct nemůžu, protože přesně nevím, co se stalo, řekla pro Aha! jeho žena Martina, která nemá svého manžela u sebe již několik měsíců. Okamžitě proto vyrazila do tamní nemocnice, aby svého muže viděla, a aby si popovídala s doktory.

Rudolfovy dcery si Jelínka před třemi měsíci vzaly k sobě na chalupu v Bělé pod Bezdězem, a na Martinu podaly žalobu, že zanedbala jeho péči. Dcera Bára z prvního manželství a další členové rodiny chtějí navíc Jelínka zbavit svéprávnosti.

Vážné zdravotní problémy

O herce má strach také jeho zeť, producent Shakespearovských slavností Evžen Hart (66). „Ani nevím, že by měl mít takovou diagnózu. Nerad bych se k tomu dál vyjadřoval a vířil prach nad touto kauzou,“ nechal se slyšet pro Blesk.

Umělec, který v únoru oslavil 89. narozeniny, trpí psychickými problémy a v posledních měsících se jeho stav výrazně zhoršil. Herecký bard navíc v minulosti prodělal dvě mozkové mrtvice, krvácení do mozku a léčí se s cukrovkou. Velkou oporou mu je právě o 29 let mladší manželka Marie, jež razantně odmítla dát svého muže někam do ústavu. 

Clash of the Stars čekají radikální změny. Le Sy potvrdil, že organizace kvůli skandálům přitvrdí

Související články

Další články

Nejnovější kauzy