Trendy
Karel Heřmánek Výměna manželek 2024 Clash of the Stars 9 Love Island 2024

Studená sprcha pro Jona Mariánka: Radoval se, že dosáhl milionu, pak přišla tvrdá rána

Je vidět komu patří Mariánkovo srdce.
Zdroj: eXtra.cz/Pavel Dvořák
Předchozí Další
+ Dalších 10 fotografií
ostuda

Influencer Jon Mariánek, kolem kterého se v posledních dnech stahují mračna v podobě naštvaných fanoušků za katastrofální akci, dostal další studenou sprchu. Už se radoval, že dosáhl milionu odběratelů, následně přišla tvrdá rána. Na jeho Instagramu to vře.

Jon Mariánek, český influencer žijící v Americe, který se proslavil zejména svým přátelstvím s americkým profesionálním boxerem a youtuberem Jakem Paulem, zažívá v posledních dnech tornádo emocí. Po pěti letech se vrátil zpět do Česka a z jeho akce "obří setkání s fanoušky" zbyly jen oči pro pláč. Zpackaná událost, kde se setkal s fanoušky, kteří následně chtěli vrátit peníze, obletěla internet. Teď se Mariánek potýká s dalším problémem.


Další tvrdá rána pro Mariánka

Jon se snaží už několik měsíců dosáhnout milionu odběratelů na svém YouTube kanále. Měl to na dosah ruky, když si dal šlofíka a najednou mu doslova vybouchnul direct s gratulacemi od fanoušků k milionu odběratelů - přišlo mu neskutečné množství zpráv. "Tpč jsem si dal šlofíka, měl jsem 994k, co se stalo?" reagoval na to.

Mariánkovo fiasko v Praze:


Rychle se podíval na svůj kanál a uviděl milion sledujících, ale nejásal: "Mrknu na to a fakt to tam vidím, ale nechtěl jsem se radovat, dokud nezjistím, co se stalo." Následně přišla tvrdá rána a během jedné hodiny z milionu odběratelů bylo o deset tisíc míň, YouTube mu je smazal. O tuhle studenou sprchu se mu postarali nakoupení falešní sledující z Indie. Mariánek tuto situaci zakončil jednoduchým oznámením na svém Instagramu "pravé číslo je zpátky".


To byl zase týden: Petr Pavel promluvil o plastice Jaromíra Soukupa. Vyměnila sexy mozek za toxic mozek, řekl o Feuereislové

Související články

Další články

Nejnovější kauzy