Trendy
válka na Ukrajině Výměna manželek 2024 MS v hokeji 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Stylista celebrit Jan Pokorný (†39) spáchal sebevraždu. Skočil z okna

Jan Pokorný a Simona Krainová.
Zdroj: Herminapress
+ Další 4 fotografie
Sebevražda

Módním světem otřásla obrovská tragédie. Teprve devětatřicetiletý stylista hvězd Jan Pokorný spáchal sebevraždu skokem z okna. Informaci přinesl web Blesk.

Včera po 20. hodině jsme vyjížděli k nálezu mrtvého těla ve vnitrobloku v ulici U Rajské zahrady. Muž narozený v roce 1983 utrpěl zranění neslučitelná se životem. Případ je prověřován jako sebevražda, byla nařízena zdravotní pitva,“ uvedl pro Blesk policejní mluvčí Jan Rybanský.

Tuto informaci následně potvrdila i mluvčí záchranářů Jana Poštová. Po 20. hodině jsme na žádost policie vyjížděli do ulice U Rajské zahrady, kde se nacházel 39letý muž po pádu z výšky. Bohužel utrpěl zranění neslučitelná se životem. Na místo vyrážela lékařská i záchranářská posádka, které pak vystřídal koroner,“ prozradila pro již zmíněný web.

Stylista Jan Pokorný patřil k nejznámějším a nejuznávanějším českým stylistům. Oblékal například Simonu Krainovou, Jitku Schneiderovou, Olgu Menzelovou, Renatu Langmannovou nebo Petru Svobodu.

Nejedná se o první případ, kdy stylista spáchal sebevraždu. Daniel Procházka v roce 2006 spolykal prášky z nešťastné lásky, jak tehdy informoval iDnes. Procházka oblékal například Lucii Bílou nebo Kateřinu Kornovou.

Další rána pro Veronicu Biasiol. Po vlně hejtů během Miss jí ublížila vlastní maminka. Kráska přiznala velké zklamání

Související články

Další články

Nejnovější kauzy