Superšéf: Jídlo vedle odpadků, plíseň a špína. Přešlapy, které znechutily Pohlreicha
Superšéf šel tentokrát do vývrtky z restaurace z východočeské Chrudimi. Zdeněk Pohlreich v přestrojení za dělníka věděl už při příchodu, že takhle to dál nepůjde.
Skryté kamery odhalily zásadní chyby, kterými mohl podnik leckomu způsobit zdravotní potíže. Jídlo se připravovalo vedle odpadků, olej na smažení barvou připomínal spíš kyselinu, všude byl nepořádek a dveře lednice rozežrala plíseň. Ale mezi zaměstnanci hospody panovala dobrá nálada.
„Nikdy se nechci stydět za to, že hospoda u Václava je moje," říkal majitel Jakub, který před Pohlreichovým příchodem chod restaurace dotoval ze svého. Polévku prodával za 10 korun, navíc nebyla k snědku. To byl však ten nejmenší problém.
Proslulému kuchaři se za čtyřiadvacet hodin podařilo ty největší nešvary odstranit. Zůstává jen na provozovatelích, zda to tak udrží. Na pekelné podmínky, které v hospodě panovaly, se podívejte v galerii.