Trendy
Karel Heřmánek Hell's Kitchen Česko 2024 Love Island 2024 Výměna manželek 2024

Suzan Quattro, Slade či legendární Scooter s ohnivou show. Benátská bude plná světových hvězd

Na Benátské! vystoupí Suzi Quatro a Scooter.
Zdroj: Profimedia
Předchozí Další
+ Dalších 6 fotografií
benátská

Festival Benátská slaví jubilejních 30 let. Do sportovního areálu Vesec nedaleko Liberce se již 25. července sjedou nejen čeští, ale i světoví umělci. Jak zjistila redakce eXtra.cz, živelnou show plnou pyrotechnických efektů má v plánu skupina Scooter. Návštěvníci se mohou těšit i na nestárnoucí Suzi Quattro, která zazpívá ty největší hity jako If You Can´t Give Me Love či Stumblin´In. 

Poslední červencový víkend je pro milovníky hudby již neodmyslitelně spjatý s festivalem Benátská! s Impulsem. Ten se od svého vzniku, kdy měl pódium sestavené z lešení a aparaturu přivázanou ke stožárům veřejného osvětlení, etabloval mezi tuzemskou špičku. Letos slaví 30 let. Jak zjistila redakce eXtra.cz, mezi gratulanty a zároveň hvězdnými účinkujícími nebudou chybět ani zahraniční ikony Scooter, Suzi Quatro a Slade.

Skupina Scooter nedávno oslavila své třicetiny. Tito průkopníci taneční hudby prodali přes 30 milionů desek, mají vlastní dokument na Netflixu a více než kdokoliv jiný na světě se zajímají o to, kolik stojí ryba (odkaz na hit How much is the fish, pozn. red.). Na Benátské mají v plánu předvést živelnou show s dechberoucími pyrotechnickými efekty.

H.P. Baxxter se nedávno oženil

Frontman skupiny H.P. Baxxter má navíc v plánu oslavit na festivalu svou svatbu, kterou se nedávno pochlubil. Veselku se Sarou Bakhsh na malebném německém ostrově Sylt tajili do poslední chvíle, slovy “Právě jsme se vzali” ji oznámil až na svých sociálních sítích. Obřadu se zúčastnili pouze ti nejbližší přátelé a rodina.


Suzi oslavila v květnu své 74. narozeniny, ovšem na pódiu stále dokáže předvést parádní show. Svou první baskytaru dostala od otce právě ke čtrnáctinám, a začala tak éra nejslavnější baskytaristky hudební historie. Na tuto baskytaru hraje Suzi dodnes, ačkoliv ji poslední dobou používá spíše pro studiové nahrávky. "Ahoj všichni, chci vám něco říct. Budu na Benátské, tak doufám, že dorazíte i vy a zapaříme," lákala všechny fanoušky.


Clash of the Stars čekají radikální změny. Le Sy potvrdil, že organizace kvůli skandálům přitvrdí

Související články

Další články

Nejnovější kauzy