Trendy
Výměna manželek 2024 Love Island 2024 5 let od smrti Karla Gotta StarDance 2024

Švancara s krásnou manželkou, profesor Pirk či Mátlová a její trio Opera Divas. VIP tváře na Velké pardubické

Velká pardubická a VIP osobnosti.
Zdroj: Se souhlasem Petra Švancary/Pavel Dvořák/eXtra.cz
Předchozí Další
+ Dalších 45 fotografií
Velká pardubická

V neděli 13. října se konala 134. Velká pardubická. Jeden z největších sportovních šlágrů si jako již tradičně nenechaly ujít stovky lidí, kteří zavítali do Pardubic navzdory nepříznivému počasí. Na prestižní událost dorazila také řada známých osobností. Na místě byl také fotograf eXtra.cz.

Mezi osobnostmi se objevila například přední módní návrhářka Beata Rajská, která je toho názoru, že by lidé měli zapracovat na dodržování dress-codu. Sama vypadala ve světle modrém elegantním kostýmku a s ozdobou ve vlasech naprosto famózně. Do Pardubic přijela také sopranistka Tereza Mátlová, která využila volného dne ve svém nabitém diáři. Půvabná blondýnka si užívala společnost kolegyň Andrey Tögel Kalivodové a Pavlíny Senić.

Dorazil Pirk i Švancara s krásnou manželkou

Pravidelným návštěvníkem koňských dostihů je také přední český kardiochirurg Jan Pirk, který v rozhovoru pro Českou televizi uvedl, že se kolem koní pohybuje už odmalička a má k nim velmi blízko. Velká pardubická je pro něj velký svátek, na který vždy rád zavítá.

Do Pardubic vůbec poprvé zavítal bývalý profesionální fotbalista Petr Švancara spolu se svou krásnou manželkou Kamilou. "Využil jsem pozvání, které jsem dostal, velmi rád jsem přijal. Celé dopoledne si to užívám a těším se na hlavní závod," uvedl Švancara alias Švanci, který nedávno koupil koně i své dceři. Podle jeho slov je to velmi náročný koníček, dosud neměl s chovem koní zkušenosti.

Na momenty z 134. ročníku Velké pardubické se podívejte v naší fotogalerii.

Natalia z Love Islandu šije do Tadeáše a Dana: Obvinila je z falešnosti. Sama schytala hejty

Související články

Další články

Nejnovější kauzy