Trendy
válka na Ukrajině EURO 2024 Clash of the Stars 8 Festival ve Varech 2024

Švandová i Maxová ohromily, dokonalá Ramba i božská Křenková: Hvězdy se vyfikly

Móda ze zahájení Kviff
Zdroj: Tomáš Martínek/Pavel Dvořák/eXtra.cz
Předchozí Další
+ Dalších 57 fotografií
Móda z KVIFF

Slavnostní zahájení 58. ročníku Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary (KVIFF) je tu! Před hotel Thermal se za přítomnosti novinářů i nedočkavých návštěvníků postupně sjížděly slavné osobnosti, které vynesly nádhernou róbu od předních českých i světových návrhářů. Pojďme se podívat na to nejlepší z červeného koberce, kde nechyběla ani redakce eXtra.cz

Švandová a Maxová vyrazily dech

Na červeném koberci absolutně ohromila herečka Jana Švandová, která vynesla nejen velmi vkusné černé šaty od návrhářky Martiny Loudové Pipkové, ale i svůj nádherný úsměv. Jen několik minut po Švandové všechny přítomné návštěvníky festivalu uchvátila topmodelka Tereza Maxová, jež oblékla ručně vyšívanou haute couture Swan róbu v hodnotě přes 60 000 eur (1 503 067 korun) z francouzského módního domu Balmain. Bývalá první dáma Dagmar Havlová pak zazářila v diamantových špercích ALO diamonds.


Něžná Vlasáková a Maximová, Ramba jako nevěsta

Herečka Lenka Vlasáková vsadila na krásné bílé šaty z kooperace Lukáše Macháčka a mladé brněnské návrhářky Gabriely Štulírové, které doplnila nádhernými šperky z Klenoty Aurum. Oblíbená herečka dorazila se svým manželem, hercem Janem Dolanským, po jehož boku vypadala jako víla.

Herečka Elizaveta Maximová zvolila na dnešní zahájení něžné smetanové šaty, které doplnila šperky Roberto Coin z kolekce Prsteny Navarra a náušnicemi Princess Flower v celkové hodnotě 600 000 Kč. Na slavnostní zahájení dorazila i oslnivá Tereza Ramba, která v bílých šatech vypadala jako nevěsta.

Křenková a sestry Geislerovy nezůstaly pozadu

Velmi zajímavě oblečená byla také členka letošní poroty, herečka Eliška Křenková, která vsadila na tělový top a dlouhou černou áčkovou sukni. Úchvatné byly také sestry Aňa a Ester Geislerovy, přičemž Ester zvolila poměrně extravagantní look v podobě těsných blyštivých šatů a mokrého účesu.


Makarenko a Dyková vsadily na rudou

Odvážnější róbu vynesla ředitelka soutěže Miss Czech Republic Taťána Makarenko, která vynesla svůdné červené šaty z dílny Anamé, v nichž vynikly její dokonalé křivky. Na červenou vsadila také herecká ikona Tatiana Dyková, která jako již tradičně se stylovým a osobitým Vojtou Dykem patřila mezi nejlépe oblečené páry. Na žhavou červenou nedala dopustit i partnerka hudebníka Nobody Listen, zpěvačka Annet Charitonová.

Elegáni na scéně

Milan Peroutka s partnerem dorazili ve stylovém smokingu, jenž byl ušitý na míru od Galaradu. Peroutka také odhalil, že jeho šperky z butiku Halada jsou v hodnotě statisíců korun. Nejvíce všechny zaujala perlová brož značky Mikimoto. Jako pravý elegán dorazil také hokejista Jakub Voráček spolu s půvabnou manželkou Markétou, jež preferovala jednoduchou eleganci a oblékla světle modré šaty s jedním rukávem.

Hlavní hvězda Viggo Mortensen ve Varech:


Na klasický smoking vsadil také Miroslav Donutil, který dorazil se svojí manželkou Zuzanou. Na té se třpytily šperky ALO diamonds za více než 1,5 milionu korun. Zářil také Jiří Bartoška po boku své okouzlující manželky Andrey. I ona sáhla po luxusních špercích ALO diamonds. Legendární herec a prezident festivalu při příjezdu sklidil obrovský potlesk.

Na to, co tyto osobnosti a mnohé další vynesly na letošní zahájení KVIFF, se podívejte v naší bohaté fotogalerii.

Monika Binias šije do dcer: Závislačka Charlotte její pomoc odmítla. Marně čeká na omluvu Ornelly

MMF Karlovy Vary 2024

58. ročník Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary (MFF KV 2024) probíhá v termínu od pátku 28. června do soboty 6. července 2024.

MFF Karlovy Vary 2024

Za mimořádný přínos české kinematografii převezme cenu herec Ivan Trojan. Filmové fanoušky čeká premiéra digitálně restaurovaného filmu Stíny horkého léta. Festival vzdá hold slavné castingové režisérce Francine Maisler.

Hvězdami festivalu jsou herci Geoffrey Rush, Viggo Mortensen, Daniel Brühl a Clive Owen a režisér Steven Soderbergh.




Související články

Další články

Nejnovější kauzy