Trendy
Výměna manželek 2024 Povodně 2024 Oktagon 61 Love Island 2024

Svatba Charlotte Štikové: Nevěstu vedla k oltáři matka, ženich zářil štěstím

Svatba Charlotte a Martina.
Zdroj: eXtra.cz/Pavel Dvořák, Tomáš Martinek
Předchozí Další
+ Dalších 81 fotografií
veselka

Charlotte Štiková se tajně vdala. Za manžela pojala Martina Stefana, který má za sebou divokou minulost. Svatba se konala nedaleko Prahy, kam byla pozvaná i maminka Monika Binias. Ta svou dceru odvedla k oltáři, přesně jak si Charlotte přála. Starší sestra Ornella Koktová se neukázala. Na místě byla i redakce eXtra.cz.

Charlotte Štiková dodržela, co slíbila. Když se poznala se svým dnes již manželem Martinem Stefanem, tvrdila, že bude svatba co nevidět. Dvojice se znala jen tři týdny a Martin Charlotte už požádal o ruku. V pátek kolem poledne proběhla veselka, na které byla i redakce eXtra.cz.


Mladší dcera Moniky Binias se vdávala nedaleko Prahy. K oltáři ji vedla sama maminka, která si tento moment zaručeně užila. Starší sestra Ornella Koktová se vůbec neukázala. Není tajemstvím, že tato rodina mezi sebou řeší problémy. Stejně tak chyběl tatínek Michal Štika. Ten redakci eXtra.cz dopředu sdělil, že nemá zájem, aby se svatba jeho dcery zvrtla ve scénu z komedie Slunce, seno a pár facek.

„To by nešlo. Byl bych tam předhozený jako myš kočce, tím myslím matku holek, to nemám zapotřebí. Dopadlo by to ještě jako ve Slunce, seno a pár facek. Monika tam určitě přijde. A ona by mě napadla, pak by se mě automaticky zastával můj doprovod a ještě by se to nelíbilo mému psovi… Je to dobrmanka, má mě ráda a bránila by mě, kdyby na mě byl někdo zlý. To by nedopadlo dobře,“ měl od počátku jasno.

Doporučení video: Rozhovor se Charlotte Štikovou.


Kdo je ženich Martin Stefan?

Martin Stefan není úplný svatoušek. V roce 2016 byl hledaný kvůli útěku z vězení. „Hledaný vězeň nebyl odsouzen k trestu odnětí svobody pro násilnou trestnou činnost, ale pro trestný čin maření výkonu úředního rozhodnutí. Nicméně i tak platí, aby se ho nikdo nesnažil zadržet vlastními silami,“ informoval tenkrát během pátrání policejní mluvčí Tomáš Hulan pro Novinky.cz.

František Janeček o vztahu s Jiřinou Bohdalovou: Skladatel prozradil, proč se nikdy nevzali

Související články

Další články

Nejnovější kauzy