Trendy
Karel Heřmánek Love Island 2024 Výměna manželek 2024 Clash of the Stars 9

Svatba jako řemen v Dolních Rakousích: Karel Vágner provdal dceru Aničku do ciziny

Pyšný Karel Vágner vdával dceru: Krásná Anička se provdala za fešného Rakušana
Zdroj: Youtube
Předchozí Další
+ Dalších 56 fotografií
veselka

Hudební producent Karel Vágner se dmul pýchou. K oltáři dovedl svou krásnou dceru, tanečnici a gymnastku Annu, která se v Dolních Rakousích provdala za svého kolegu a životní lásku, Rakušana Raphaela Olivera Ernsta Schustera. Šťastní novomanželé se se svým velkým dnem pochlubili romantickým videem, jež umístili na YouTube. 

Svatba jako řemen

Tanečnice Anna Vágnerová, dcera slavného českého muzikanta a hudebního producenta Karla Vágnera, řekla své Ano po čtyřleté známosti svému partnerovi Raphaelu Schusterovi. Z důvodu, že je Annin muž Rakušan, veselka se konala v Dolních Rakousích a dvojjazyčně.

Role překladatelky se ujala Aniččina švagrová Marléne, manželka jejího bratra Josefa Vágnera, která pochází z Německa a ovládá hned několik světových jazyků. „Z Národního divadla v Bratislavě, kde Anička i Raphael působí, přijelo na padesát jejich kolegů. Roztančili celý hotel, bylo to nádherné, omladili společnost,“ řekl dojatě pyšný táta Karel.

Se svým velikým dnem se novomanželé pochlubili nejen na sociálních sítích, ale také prostřednictvím desetiminutového videa, které umístili na YouTube a v deseti minutách mapuje nejen obřad a všechny možné svatební tradice, ale i hostinu a následnou afterparty.

Ačkoliv se všichni pořádně odvázali, ženich křepčil pouze opatrně, před nedávnem si totiž zpřetrhal vazy a musel podstoupit operaci. I z důvodu Raphaelovy rekonvalescence museli přehodnotit i své plány na svatební cestu, upustit tak z výletu do Ameriky a zvolit bližší variantu - Řecko.


Pořádná party

Svůj slib lásky a věrnosti v dobrém i zlém si Anna a Raphael řekli v altánu v nádherné přírodě a zamilovaný pár odpověděl oddávajícímu jak ano, tak ja!. Počasí jim přálo a jediné štěstí, které na ně při průchodu uličkou pršelo, bylo v podobě rýže, jíž na novomanžele házeli přítomní svatebčané, jichž se na veselce sešla celá stovka.

Ani hostinu nepodcenili a všichni přítomní si pochutnali na hovězím vývaru, bramboračce, svíčkové a dalších laskominách tradiční kuchyně alpského podhůří. „Na výběr jsme měli rybu, houbové rizoto, kuře s nádivkou a pro vyznavače české klasiky taky vepřo knedlo zelo,“ řekla nevěstina maminka gymnastka Katina Vágnerová.

I svatební afterparty byla velkolepá. Na tanečním parketu to všichni pořádně rozjeli. Anna dokonce vystoupila na pódiu se svým tatínkem, který zahrál na basu, došlo na tanec novomanželů, další tradice a spoustu veselí ve společnosti rodiny a přátel. „Ráno nám číšníci řekli, že takovou svatbu zde ještě neměli! Tančili jsme totiž až do čtyř do rána,“ svěřila se čerstvá paní Schuster Vágnerová, jak citoval web Blesk.cz.

Clash of the Stars čekají radikální změny. Le Sy potvrdil, že organizace kvůli skandálům přitvrdí

Související články

Další články

Nejnovější kauzy