Trendy
Karel Heřmánek Výměna manželek 2024 Povodně 2024 Love Island 2024

Světlana Nálepková se na jedné z cest bála o život. Promluvila také o další svatbě

+ Dalších 8 fotografií

Světlana Nálepková (63) je vášnivá milovnice cestování. Zpívající herečka zažívá během svých cest nezapomenutelná dobrodružství, ale i chvíle, kdy se bojí o holý život. Při příležitosti oslav 30. narozenin CK Canaria Travel se nestárnoucí blondýnka rozpovídala nejen o nezapomenutelných zážitcích z cestování, ale také objasnila, zda se chystá znovu stát vdanou paní. 

Pokud někdo z celebrit miluje cestování, je to herečka a zpěvačka Světlana Nálepková, pro niž je život s kufrem srdeční záležitostí. "Často jezdím do Himalájí a do Asie, ale strašně se mi líbilo v Jihoafrické republice, kde jsem prožila měsíc. Cestovali jsme, najeli jsme 3000 km a byl to pro mě velký zážitek, protože se mi zdá, že v té zemi je úplně všechno, co si člověk může představit, takže pro mě to byla dovolená snů," prozradila v rozhovoru pro eXtra.cz Světlana s tím, že během této cesty zažila i jeden nepříjemný zážitek.

"Přijeli jsme do vesnice a tam byl shluk lidí, pálily se pneumatiky, řvalo se a bilo se. A my jsme se do toho přichomýtli a vlastně jsme z té vesnice nemohli ujet. Všichni nám říkali, ať ujedeme jako bílí, že se může stát něco hrozného," vyprávěla Světlana s tím, že se nakonec dostali z vesnice pryč, a jakmile vstoupili do bezpečné zóny, museli zastavit. "Dali jsme si panáka, protože jsme se klepali. Bylo to hrozně nepříjemné. Měla jsem trošku strach o život," přiznala nestárnoucí blondýnka, která při jiné cestě zažila výškovou nemoc.

Otok na mozku a paraziti

"Vrátila jsem s otokem mozku a nějakými parazity a se streptokokem, protože jsem tam měla zánět dutin, který jsem pořád přecházela. Bylo mi opravdu špatně a několikrát jsem to tam vzdala, protože jsem nemohla. Ne že bych fyzicky nemohla, ale ten nedostatek kyslíku mě srážel k zemi a každou noc jsem usínala s tím, že se ráno neprobudím," svěřila se a dodala, že by se do budoucna ráda podívala do Bhútánu a Kolumbie.

Slova o svatbě

Světlana se také ráda vrací na Kanárské ostrovy, kde nedávno zmátla všechny své fanoušky. Na svůj Instagram totiž vložila snímek ve svatebním závoji, a tak většina sledujících začala spekulovat o tom, zda se herečka znovu nechystá před oltář. "Nějak jsem o tom nepřemýšlela. Žádnou nabídku jsem nedostala, ale to je asi to poslední, co by mě nějak trápilo," smála se zamilovaná blondýnka a objasnila, že na Fueventuře byla na svatbě kamarádky.

"Bylo to moc hezký, romantický a strašně jsme si to užili," dodala na závěr Světlana Nálepková, která se od loňského roku netají přítelem Zdeňkem Kovářem, po jehož boku jenom září.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy