Trendy
válka na Ukrajině EURO 2024 Clash of the Stars 8 Festival ve Varech 2024

Švihák lázeňský Jiří Bartoška se už prochází po Varech: Minulý rok ho trápilo zdraví, nyní jen kvete

+ Dalších 27 fotografií

Na kolonádě v Karlových Varech to začíná pěkně žít. Už přijeli první hosté a také prezident Jiří Bartoška (77), který se vesele procházel po lázeňském městě. Objevily se i další známé tváře, například módní návrhář Lukáš Macháček či moderátor Marek Eben. Na místě je už připravená redakce eXtra.cz, která vše pečlivě monitoruje.

Karlovy Vary se začínají plnit celebritami. Mezi prvními osobnostmi dorazil například módní návrhář Lukáš Macháček, který si zrovna přesunoval kufry do hotelu. Pomáhal s věcmi a bylo vidět, jak se několikrát vracel pro šaty ve futrálu.


Už i samotný prezident karlovarského festivalu Jiří Bartoška je na místě. Zatímco minulý rok přijel až na slavnostní zahájení a Vary absolvoval s kanylou v ruce, jak tehdy redakce informovala, nyní se již prochází po lázeňské kolonádě a bylo vidět, že má opravdu dobrou náladu. Rozdával úsměvy na všechny strany. Měl na sobě světle modrou košili s béžovými kalhotami, jak nafotila redakce eXtra.cz, a byl úplným prototypem šviháka lázeňského.

Doporučené video: Rozhovor s Jiřím Bartoškou.


Do třetice všeho dobrého. Do města dorazil i moderátor Marek Eben. Ten měl také pozitivní náladu, jak se můžete přesvědčit v naší galerii.

MMF Karlovy Vary 2024

58. ročník Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary (MFF KV 2024) probíhá v termínu od pátku 28. června do soboty 6. července 2024.

MFF Karlovy Vary 2024

Za mimořádný přínos české kinematografii převezme cenu herec Ivan Trojan. Filmové fanoušky čeká premiéra digitálně restaurovaného filmu Stíny horkého léta. Festival vzdá hold slavné castingové režisérce Francine Maisler.

Hvězdami festivalu jsou herci Geoffrey Rush, Viggo Mortensen, Daniel Brühl a Clive Owen a režisér Steven Soderbergh.




Související články

Další články

Nejnovější kauzy