Trendy
Výměna manželek 2024 Povodně 2024 Love Island 2024 5 let od smrti Karla Gotta

Bujaré setkání hereckých bardů. Satoranský se Švormovou si v kině udělali soukromou party, šampaňské teklo proudem

Jaroslav Satoranský a Libuše Švormová.
Zdroj: eXtra.cz/Pavel Dvořák
Předchozí Další
+ Dalších 19 fotografií
film

Ačkoliv se starší generace slavných zpravidla vyhýbá proslulým karlovarským večírkům, umí si udělat party po svém. Důkazem toho je například Libuše Švormová s Jaroslavem Satoranským, kteří si zašli na film Karamazovi. Herci do sebe před promítáním v lóži klopili jednu skleničku za druhou a smáli se na celé kolo, jak zachytili fotografové eXtra.cz. Na promítaní pak nechyběl ani Ivan Trojan, jenž si ve snímku zahrál hlavní roli, dále dorazila například Martha Issová, Lenka Krobotová či manželé Kostkovi.

Divadlo v Karlových Varech se zaplnilo slavnými osobnostmi, které se přišly podívat na známý film Karamazovi. Hlavní hvězdou byl herec Ivan Trojan, který přijel na slavnostní červený koberec. Poté dělal rozhovor s Markem Ebenem a na závěr vystoupil na pódium, kde snímek uvedl.


V hledišti se objevily známé tváře jako například herečka Lenka Krobotová, herečka Martha Issová, Petr Kostka s manželkou Carmen Mayerovou, Otakar Brousek mladší a další.

Kdo si z toho udělal soukromou party?

Nešlo si nevšimnout toho, co se dělo v lóži, v níž seděla herečka Libuše Švormová s hercem Jaroslavem Satoranským. Společně si večer užívali plnými doušky, vychutnávali si jednu skleničku bublinek za druhou a ještě před premiérou zvesela klábosili.

Doporučené video: Rozhovor s Ivanem Trojanem:

Mezi slavnými byl i Trojanův syn Josef, který jako by mu z oka vypadl. Herec je ve Varech i s druhým synem Františkem. Redakce eXtra.cz je zastihla v nočních hodinách, jak se promenádují po lázeňském městě. Na fotky se můžete podívat v naší galerii.

Natalia z Love Islandu šije do Tadeáše a Dana: Obvinila je z falešnosti. Sama schytala hejty

Související články

Další články

Nejnovější kauzy