Trendy
Karel Heřmánek Love Island 2024 Výměna manželek 2024 Clash of the Stars 9

Synové Pierce Brosnana: Nejstarší vypadá jako bezdomovec, mladší kluci tátu přerostli

Pierce Brosnan se syny. Nejstarší Christopher je odříznutý kvůli své závislosti.
Zdroj: Koláž eXtra.cz/Profimedia
Předchozí Další
+ Dalších 8 fotografií
rodina

Herec Pierce Brosnan (71) sice žije již mnoho let ve šťastném manželství s novinářkou Keely Shaye Smith (60), ovšem ne všechno je zalité sluncem. Se svým nejstarším synem Christopherem (51), kterého adoptoval v době, kdy žil s herečkou Cassandrou Harris (†43), totiž už devatenáct let nemluví. A to kvůli jeho závislostem na omamných látkách a také potížím se zákonem. Christophera nyní zachytili fotografové a jeho ztrhaný a pokleslý vzhled mluví za vše, jak informoval web People.

Hollywoodský herec Pierce Brosnan má dohromady pět dětí. Když se seznámil se svou první ženou, australskou herečkou Cassandrou Harris, adoptoval její dvě děti z předchozího vztahu – Charlotte Harris (†41) a Christophera Harrise. Charlotte bohužel zemřela ve věku 41 let na rakovinu vaječníků, stejně jako její maminka Cassandra, které bylo v době úmrtí 43 let. Před smrtí se však stihl Piercovi a Cassandře narodit vytoužený syn Sean (40), jak píše Page Six.

Pierce Brosnan si po smrti manželky Cassandry našel novinářku a spisovatelku Keely Shaye Smith, již si vzal v roce 2001. Spolu jsou dodnes a přivedli na svět dva syny, Dylana (27) a Parise (23). Z obou vyrostli pohlední mladíci a Dylan se dokonce vydal na dráhu modela.

Odstřižený syn

Pierce Brosnan má se svými syny perfektní vztah, kromě nejstaršího Christophera. Před dvaceti lety ho odřízl kvůli jeho problémům se závislostí na kokainu a heroinu. V devadesátých letech přitom Christopher pracoval jako asistent režiséra Brosnanových snímků Zítřek nikdy neumírá, Jeden svět nestačí nebo Robinson Crusoe. V roce 2005 se Christopher dokonce zúčastnil druhé série romantické reality show Love Island.

Fotografové dnes jedenapadesátiletého Christophera zachytili minulý týden v pátek při odchodu z obchodu Waitrose v Londýně. V ruce držel igelitku a vypadal velmi unaveně a ztrhaně, jak píše web People.

Clash of the Stars čekají radikální změny. Le Sy potvrdil, že organizace kvůli skandálům přitvrdí

Související články

Další články

Nejnovější kauzy