Trendy
Výměna manželek 2024 Povodně 2024 Love Island 2024 5 let od smrti Karla Gotta

Tadeáš Kuběnka ve válce se Sugar Denny: Její nuda a blitky propadly. Šach mat, směje se

+ Dalších 9 fotografií

Z přátelství nenávist - i tak by se dala popsat situace mezi Tadeášem Kuběnkou a Denisou Kouřílkovou alias Sugar Denny. Ti ještě před nedávnem tvořili nerozlučnou dvojku, dnes si však nemohou přijít na jméno. Vedou veřejnou válku, v níž zcela jasně zatím vede právě Tadeáš. "Šach mat," reaguje v rozhovoru pro eXtra.cz a nastínil důvod rozpadu kamarádství. Sugar Denny se k němu dle jeho slov otočila zády v době, kdy to nejmíň čekal - v období, kdy kvůli špatnému psychickému zdraví skončil v psychiatrické léčebně. 

Rozpad přátelství Tadeáše Kuběnky a Denisy Kouřílkové alias Sugar Denny zaznamenal snad celý internet. Dvojice, která ještě před několika týdny tvořila nerozlučnou dvojku a která společně přivedla na svět úspěšný podcast s názvem Kontroverzní, se totiž ze dne na den začala na sociálních sítích veřejně hanit a nelítostně vytahovat co největší trumfy jeden na druhého. Jejich společní fanoušci se tak posléze museli rozhodnout, na čí stranu se teď připojí.


Kdo s koho: Válka Tadeáše a Sugar Denny

K odloučení došlo poté, co v polovině dubna Tadeáš skončil v psychiatrické léčebně. Denisa se v ten moment zařekla, že peníze vydělané z podcastu po dobu Tadeášova léčení rozdělí rovným dílem i přesto, že Tadeáš ve videích nebude nějaký čas účinkovat. Tak se ale nestalo. "Můj okruh se hodně zúžil. Jedna veliká osoba, která zaplňovala strašně prostoru v tom kruhu, tak už tam díky bohu není. Byla to velice toxická osoba, nebudeme dělat cavyky - je to Denisa," rozpovídal se Tadeáš o tom, co se v jeho životě změnilo po léčení, pro eXtra.cz.

Následně vysvětlil, co se mezi ním a Denisou stalo. "Ona mi ten podcast prostě ukradla a přejmenovala to na 'Kontroverzní ikony'. Přizvala si k sobě také moji bývalou kolegyni Simonu Tvardek, točí tam spolu prapodivný obsah, který se nedá nazývat obsahem, jsou to prostě blitky. Je to nuda, není to originální, je to náhražka toho, co my jsme vytvořili, a není to ono," vysvětluje. Během léčení se Tadeáš rozkmotřil nejen s Denisou, ale i s jeho další blízkou kamarádkou Simonou Tvardek. "Jsem rád, že se takhle vybarvily během toho, co já jsem byl na léčení, vlastně mi prokázaly službu. Cítím se o dost lépe, když takové lidi nemám kolem sebe," dodal.


Sugar Denny padá bleskově dolů, Tadeáš slaví úspěch

A mezitím, co se Denisa se Simonou spolčily a vesele si dál pokračovaly vlastní cestou, Tadeáš nějaký čas s vyjádřením k celé situaci vyčkával. Dal si delší odmlku a následně uvedl na svět svůj nový podcast, jenž se setkal s obřím úspěchem. Zatímco počet Tadeášových fanoušků bleskově stoupal, podcast Denisy a Simony zažil velký propad. "Šach mat. Čísla nelžou a Denisa pořád tvrdí, že naši společní fanoušci byli její fanoušci, že na ten podcast koukali hlavně kvůli ní a že na naše společné akce chodili hlavně kvůli ní, ale teď ta čísla fakt mluví jasně. Svou párty teď musela zrušit, protože se neprodávaly lístky, a na Herohero má 1000 lidí," reaguje Tadeáš v rozhovoru, který si můžete přehrát v náhledovém videu.

Proběhla mezi ním a Denisou i jiná výměna názorů než ta veřejná? "Psal jsem jí, ať smaže videa se mnou. Napsala mi 'Nic mazat nebudu, ty kriple', takže taková byla její odpověď," prozradil Tadeáš.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy