Trendy
Karel Heřmánek Love Island 2024 Výměna manželek 2024 Clash of the Stars 9

Tadeáš Růžička kope kolem sebe: Po vyhazovu z gymu nadává svému trenérovi. Přidal se i jeho soupeř Sivák

Tadeáš "Mawar" Růžička.
Zdroj: foto eXtra.cz/Renata Bušková
Předchozí Další
+ Dalších 11 fotografií
Drama

Zápasník Tadeáš Mawar Růžička si zadělal na pořádné problémy, které nakonec vyústily nejen ve vyhazov z domovského gymu Spejbl Gym, ale i ve zrušení zápasu s Václavem Sivákem. Růžička se okamžitě navezl do svého trenéra, který jeho nechutné napadení muže na koupališti odsoudil. Sivák se k němu překvapivě s radostí přidal a na sociálních sítích dal jasně najevo, na čí straně v kontroverzní kauze stojí.

Tadeáš Růžička si svým agresivním chováním dost možná zadělal na konec úspěšně rozjeté sportovní kariéry. Poté, co se dvěma kumpány na koupališti napadl devětadvacetiletého muže, který se zastal dívky, mu byl zrušen zápas s Václavem Sivákem, za který mohl získat milion korun.

K překvapení všech Sivák na sociálních sítích se začal Tadeáše Růžičky ihned zastávat. „Ano, jsme s Růžičkou největší démoni,“ zareagoval například Sivák. Tento příspěvek Růžička přesdílel a napsal k tomu: „Nikdy nepochopí naší mentalitu. Proto jsme nejlepší na scéně. Český nepřející knedlíci nemají šanci pochopit hrdost a čest. Nechte si plivat na rodinu a žijte si od 9-17. Já jsem neskončil. Dole jsem byl už mockrát. Nic mě nepoloží, ale my přebíráme území. Bez nás byste neměli o čem psát. To vy jste odpad, překazit nám místo toho, abyste podporovali.“ Sebereflexe se tak veřejnost od zápasníka zrovna nedočkala.

Růžička se navezl do Spejbl Gymu

Za incident na koupališti, který nebyl v Růžičkově případě ojedinělý, byl dokonce vyhozen i z domovského Spejbl Gymu. „Tadeáš udělal chybu už podruhé. Poprvé jsme se za něj postavili jako rodina, byli jsme v podstatě poslední, kteří se za něj rvali a omlouvali jeho chování. Mysleli jsme, že se to zlepší, ale bohužel se nic nezměnilo a možná se to jen zhoršilo,“ uvedl Ondřej Hutník, majitel Spejbl Gymu a Růžičkův trenér, na sociálních sítích.

Vyhazov z gymu Růžičku namíchl doběla a na Hutníkova slova zareagoval velmi ostře. „Tobě jsem vydělal víc peněz než snad za celou tvoji slavnou kariéru. Nikdy jsi mě netrénoval. Jediný, kdo tu pro mě byl a vždy je, je Miky Vančura (jeden z trenérů Růžičky, pozn. red.). Ukázal jsi charakter. Na mně Spejbl Gym stojí. Dávno ne na tobě. Ty se tam ani neukazuješ. Sotva někoho trénuješ u sebe doma. Všichni mí kluci ze Spejblu jsou z tebe akorát na nervy. Tohle byla poslední kapka. Neunesl jsi to, chápu to, na tenhle svět nemáš žaludek. Lidi, kteří tam chodí, máš díky mně a Mikymu, a uděláš tohle? Ty jsi tedy boss. Kdy jsi mi nepřišel do rohu ožralý, ty moralisto? Nemáš akorát koule nic ustát. Taková legenda jsi byl a nemáš pochopení pro kluky z ulic,“ napsal.

Doporučené video: Rozhovor s Tadeášem Růžičkou.


Na tento Růžičkův dlouhý příspěvek znovu zareagoval také zápasník Václav Sivák. „Hahaha, vždyť to byli všechno fašisti. Tihle rádoby trenéři bili cigány chudáky na počkání. Na co si všichni hrajete, pokora ne? Trumpety,“ napsal Sivák a obvinil trenéry ze Spejbl Gymu z rasismu.

Clash of the Stars čekají radikální změny. Le Sy potvrdil, že organizace kvůli skandálům přitvrdí

Související články

Další články

Nejnovější kauzy