Trendy
válka na Ukrajině StarDance 2024 Výměna manželek 2024 Love Island 2024

Tadeáš Veselý klesl zas o něco níž: Falešný návrat do Clashe a okrádání fanoušků

+ Dalších 8 fotografií

Tadeáš Veselý opět v centru pozornosti! Kontroverzní influencer na svém Instagramu zveřejnil fotku údajné smlouvy s organizací Clash of the Stars, která naznačuje jeho možný návrat do klece. Spolumajitel organizace Tomáš Le Sy však v rozhovoru pro eXtra.cz tuto informaci popřel. Mezitím se objevily další šokující zprávy – podle informací redakce eXtra.cz skončil Veselý v psychiatrické nemocnici po incidentu, kdy měl pod vlivem omamných látek napadnout policii. Navíc kolují spekulace, že influencer okrádá své fanoušky.

Mnoha lidmi nenáviděný influencer Tadeáš Veselý se znovu dostal do středu pozornosti, když na svém instagramovém profilu sdílel snímek údajné smlouvy s organizací Clash of the Stars. Veselý, známý svým nechvalně proslulým "odklepáním" zápasu s Miroslavem Lonerem alias Faynem a opakovaně neprofesionálním chováním, opět obelhal své fanoušky. Tento krok navazuje na jeho dlouhou řadu kontroverzních činů, které mu zajistily pověst jednoho z nejproblematičtějších jmen na české influencerské scéně.

Veselý si návrat do klece vymyslel

Tadeáš Veselý na svých sociálních sítích zveřejnil fotografii smlouvy, kterou záměrně upravil tak, aby nešlo přečíst její obsah. K záhadnému snímku připojil komentář "Co to je?" a tím naznačil svým fanouškům možný návrat do klece. Spolumajitel organizace Clash of the Stars Tomáš Le Sy ale v rozhovoru pro eXtra.cz tuto možnost jednoznačně popřel.

"Neznamená to, že má podepsaný zápas," vyvrátil Le Sy spekulace o Veselého účasti. "Nevím, co to bylo za smlouvu. Mohla to být stará smlouva nebo někoho jiného, protože bylo jasně vidět, že zakryl jméno na dokumentu," vysvětlil promotér a dodal: "Byl to z jeho strany spíš falešný žert." Fanoušci se tak návratu kontroverzního influencera do klece nedočkají. "Nic takového neplánujeme. S Tadeášem Veselým žádný zápas nedomlouváme," dodal.

Těsně před tím, než se Veselý rozhodl vystřelit si ze svých fanoušků, redakce eXtra.cz odhalila, že influencer skončil v psychiatrické nemocnici.

Doporučené video: Rozhovor s Miroslavem Lonerem:

Veselý skončil v Bohnicích

Veselý se měl do psychiatrické léčebny dostat na přelomu září a října. Podle informací eXtra.cz k tomu došlo poté, co měl napadnout policisty pod vlivem omamných látek. Redakce se snažila Veselého kontaktovat, přičemž on sice potvrdil, že byl umístěn do léčebny, ale poté přestal komunikovat. K uvedeným důvodům svého zadržení se už nevyjádřil.

To však ale stále není vše, co se kolem influencera děje. Na internetu se nově šíří informace, že Tadeáš okrádá své sledující. Na instagramovém profilu inferium.community se nedávno objevila konverzace mezi Tadeášem Veselým a neznámým divákem. V hlasových zprávách Veselý slibuje, že fanoušek si může vydělat peníze tím, že sdílí odkaz, který mu poskytne. Dále tvrdí, že si takto může každý den přivydělat, a divák souhlasí.

Když však fanoušek následně žádá o slíbené peníze, Veselý mu odpovídá: "Ano, teď jedu domů, a až budu doma, tak to budu posílat." Dotyčný se však odměny nikdy nedočkal.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy