Trendy
Karel Heřmánek Love Island 2024 Výměna manželek 2024 Clash of the Stars 9

Tajemství smrti Sinéad O'Connor odhaleno: Zpěvačce se stala osudnou tragická souhra nemocí

Sinéad O’Connor
Zdroj: Profimedia.cz
Předchozí Další
+ Dalších 7 fotografií
Příčina smrti

Po roce byla konečně potvrzena příčina smrti irské zpěvačky Sinéad O’Connor (†56). Podle informací webu Irish Independent zemřela z „přirozených příčin“. Konkrétně kvůli kombinaci chronické obstrukční plicní nemoci a astmatu. V době úmrtí navíc zpěvačka bojovala s infekcí dýchacích cest. 

Sinéad O’Connor zemřela nečekaně v červenci minulého roku ve věku pouhých šestapadesáti let. Její tělo bylo nalezeno bez známek života v jejím londýnském apartmánu.

Rok po její smrti vyšly najevo přesné příčiny toho, proč irská zpěvačka zemřela. Podle informací webu The Irish Independent zemřela na kombinaci chronické obstrukční plicní nemoci (CHOPN) a astmatu. V té samé době navíc bojovala i s infekcí dýchacích cest.

Úspěšná kariéra

Irská zpěvačka se nejvíce proslavila v roce 1990 cover verzí písně Nothing Compares 2 U od Prince. Pomalá a chytlavá moderní balada s ikonickým videoklipem, v němž zpěvačce stékají slzy po tváři, se stala světovým hitem a definovala její hudební kariéru.

Sinéad byla čtyřikrát vdaná a porodila čtyři děti. Naživu jsou tři z nich – její čtvrté dítě, sedmnáctiletý syn Shane O'Connor, spáchal v lednu loňského roku sebevraždu poté, co se dlouhá léta potýkal s psychickými problémy, jak uvedl web The Sun.

Clash of the Stars čekají radikální změny. Le Sy potvrdil, že organizace kvůli skandálům přitvrdí

Související články

Další články

Nejnovější kauzy