Trendy
Karel Heřmánek Výměna manželek 2024 Povodně 2024 Love Island 2024

Tajemství snubního prstenu Davida Pastrňáka a jeho Rebeccy: Skvost z bílého zlata osázený diamanty

David Pastrňák se pochlubil prstýnky.
Zdroj: koláž eXtra.cz/se souhlasem ALO diamonds
Předchozí Další
+ Dalších 8 fotografií
svatba

David Pastrňák se bude ženit. Jeho vyvolenou je krásná Rebecca Rohlsson, se kterou má roztomilou dcerku Freyu. Obě hvězdného hokejistu podporovaly i na nedávném mistrovství světa v hokeji, které se konalo v Praze. Pastrňák se nyní pochlubil, jaké vybral luxusní snubní prsteny. Redakce eXtra.cz kontaktovala ALO Diamonds, aby nám šperk blíže popsala.

Z Davida Pastrňáka bude brzy ženáč. "Je to krásné, těším se, protože máme za sebou spoustu příprav. Doufám, že celý den bude krásný a všichni si to užijeme," prozradil zlatý hoch z MS v hokeji pro Blesk.

Ačkoliv se neví, jak je na tom nevěsta se svatebními šaty, prstýnky už dvojice má. Pastrňák si spolu s Rebeccou vybrali luxusní diamantový prsten české klenotnické značky ALO Diamonds „Sheer Elegance“ z kolekce Creoles. "Jak tady nežijeme, tak neznáme moc obchodů. Šli jsme kolem ALO Diamonds, Becca na mě houkla, ať se jdeme podívat dovnitř. Neznali jsme vůbec historii značky. Koukli jsme se na dva tři prstýnky," řekl Pasta.


Luxus plný diamantů

Z čeho je šperk vyrobený? Na to se zeptala redakce eXtra.cz přímo českého klenotnictví. "Šperk je vyrobený z bílého zlata, který je kolem dokola osázený diamanty v prvotřídní kvalitě. Prsten se hodí k nošení společně se zásnubním prstenem, tak to také Pastrňákovi vybírali, aby mohla nosit zásnubní i snubní prsten dohromady. Výběr byl v podstatě náhoda, v Pařížské ulici hledali ten pravý, co se Rebecce bude líbit. Padl jí hned do oka a také i přesně na prsteníček levé ruky," prozradila firma redakci eXtra.cz.

Podle jejich oficiálních stránek se cena takového třpytivého kousku pohybuje od 295 688 korun. Výroba takového kousku pak trvá pár dnů. "Tento typ prstene je velmi oblíbený a nadčasový tedy ho máme ve výběru v bílém, žlutém a růžovém zlatě, v různých šířkách a tedy velikostech diamantů."

Doporučené video: Poneři o spolupráci s hvězdami:

Co se týče obleku, tam už jsou přípravy v plném proudu. Kde jinde než u Ponerů si mohl hokejista nechat ušít svatební oblek na míru. Nebude to však první a ani poslední kousek, který od sourozenců Nikol a Jakuba oblékne. "To už je vlastně kamarádská a milá spolupráce. Je nám věrný od začátku," uvedl před časem Jakub pro eXtra.cz.

Aneta z Love Islandu kápla božskou. Prolomila hradbu mlčení o tom, zda měla v Česku celou dobu přítele

Související články

Další články

Nejnovější kauzy