Trendy
válka na Ukrajině EURO 2024 Clash of the Stars 8 Festival ve Varech 2024

Tajná oslava pro manžela Verešové: Vášnivé polibky, tanec tělo na tělo a překvapení na závěr

+ Dalších 40 fotografií

Andrea Verešová se vytasila s romantickým gestem. Svému manželovi Danielu Volopichovi připravila krásnou narozeninovou oslavu, kde nechyběly ani děti a nejbližší přátelé. Jak zachytili fotografové eXtra.cz, kráska si dokonce pro svou drahou polovičku nachystala jedno příjemné hudební překvapení. 

Andrea Verešová si užívá festival v Karlových Varech plnými doušky. Navštěvuje jednu akci za druhou, a dokonce v úterý oslavila narozeniny svého manžela Daniela Volopicha. Dvojice je stále velmi zamilovaná a Andrea si připravila krásné překvapení v podobě oslavy, jak zachytili fotografové eXtra.cz.


Kráska se na slávu vyfikla a vypadala famózně. Vynesla černé flitrované šaty, které obeply její dokonalou postavu. Celý outfit podtrhla výrazným líčením očí. Připravila si i jedno hudební překvapení. Daniel Volopich je totiž velkým fanouškem Emmy Smetany a jejího partnera Jordana Haje. Dvojice se skutečně dostavila a zazpívala alespoň tři písničky.

Nechyběl ani vášnivý polibek a tanec tělo na tělo

Verešová s Volopichem tokali jako zamilované hrdličky a nemohli se od sebe odtrhnout. Za zvuků hudby si dokonce zatancovali tělo na tělo. Nechybělo ani objetí či vášnivý polibek. Po skončení menšího privátního koncertu Danielovi popřáli nejbližší přátelé a Andrea donesla dort.


Oslavu si samozřejmě nenechaly ujít ani jejich děti. Vanessa vyrostla do krásy a je z ní půvabná slečna. Vynesla černé flitrované šaty s dlouhým rukávem. Vyfikl se i jejich syn Daniel, který se ohákl do modrého obleku. Kromě rodiny nechyběla například Daniela Zálešáková či Richard Chlad s krásnou Annou-Marií Kánskou.

MMF Karlovy Vary 2024

58. ročník Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary (MFF KV 2024) probíhá v termínu od pátku 28. června do soboty 6. července 2024.

MFF Karlovy Vary 2024

Za mimořádný přínos české kinematografii převezme cenu herec Ivan Trojan. Filmové fanoušky čeká premiéra digitálně restaurovaného filmu Stíny horkého léta. Festival vzdá hold slavné castingové režisérce Francine Maisler.

Hvězdami festivalu jsou herci Geoffrey Rush, Viggo Mortensen, Daniel Brühl a Clive Owen a režisér Steven Soderbergh.




Související články

Další články

Nejnovější kauzy