Trendy
Karel Heřmánek Výměna manželek 2024 Povodně 2024 Love Island 2024

Tajná rozlučka s Karlem Heřmánkem: Nechyběl nejlepší přítel Bartoška, Bohdalová či zdrcená Chýlková

Poslední rozloučení s Karlem Heřmánkem.
Zdroj: Pavel Dvořák/eXtra.cz/Herminapress
Předchozí Další
+ Dalších 145 fotografií
Poslední rozloučení

Karel Heřmánek (†76) byl nejen uznávaným hercem, ale velmi charismatickým a vřelým člověkem, jehož milovala a obdivovala řada lidí i celebrit. Důkazem bylo poslední rozloučení v Divadle Bez zábradlí, které bylo zakončeno ve velkolepém stylu v podobě tajného večírku za přítomnosti všech předních českých osobností v čele s Jiřinou Bohdalovou a Jiřím Bartoškou. Redakce eXtra.cz, která byla rovněž na místě, vám přináší podrobné informace o mejdanu, kde se oslavoval Heřmánkův výjimečný život. 

Veřejnost se dnes mohla přijít do Divadla Bez zábradlí naposledy rozloučit s hercem Karlem Heřmánkem (†76), jenž spáchal 24. srpna sebevraždu na střelnici. Pražská scéna byla otevřená od 10:00 do 17:00.

Během tohoto časového rozmezí do divadla zavítaly stovky lidí i mnoho známých osobností, mezi nimiž byli například herci Jaroslav Satoranský, Petr Kostka, Zdeněk Dušek, Jan Kuželka, Roman Zach či Heřmánkova sestra Marie Mixová, herečky Sabina Králová a Dana Morávková či moderátorka Marie Tomsová.

Hvězdní přátelé

Velkolepé rozloučení s legendárním filmovým a divadelním hercem nastalo až v podvečerních hodinách, kdy do jeho druhého domova dorazila řada osobností včetně dlouholetého blízkého přítele Jiřího Bartošky, jenž přišel po boku manželky Andrey, či Jiřiny Bohdalové.

Video: Podívejte se, jak probíhal Den s Karlem:

Zdrcené kolegyně

Na první pohled vypadala velmi zdrceně herečka Ivana Chýlková, která měla po cestě do divadla nasazené tmavé sluneční brýle a z její tváře bylo patrné, že se s tragickým odchodem svého kolegy dosud nevyrovnala. Podobně na tom byla také herečka Jitka Smutná, jež působila dojmem, jako by toho v poslední době příliš nenaspala. Smutek byl viděn i ve tváři Dany Morávkové, která dorazila se svým manželem Petrem Maláskem.

Na snímky z tajného posledního rozloučení se podívejte v naší fotogalerii.

Aneta z Love Islandu kápla božskou. Prolomila hradbu mlčení o tom, zda měla v Česku celou dobu přítele

Související články

Další články

Nejnovější kauzy