Trendy
Karel Heřmánek Love Island 2024 Výměna manželek 2024 Clash of the Stars 9

Tajný talisman Barbory Krejčíkové: Z VIP lóže jí drží pěsti kamarádka Jana Paulová

Jana Paulová se přátelí s Barborou Krejčíkovou.
Zdroj: Pavel Dvořák/eXtra.cz/Profimedia/koláž
Předchozí Další
+ Dalších 7 fotografií
kamarádství

Barbora Krejčíková má před sebou finále Wimbledonu. Hvězdná tenistka nakonec otočila semifinálový zápas ve svůj prospěch a dokázala porazit favorizovanou Jelenu Rybakinovou z Kazachstánu. Krejčíkové dnes bude fandit celý národ i její nejbližší. Podpory se dočkala i od herečky Jany Paulové, která fandí přímo z VIP lóže. O tom, jak se k sobě tyto dvě dámy dostaly, promluvily v rozhovoru pro Radiožurnál. 

Jana Paulová jako jedna z prvních gratulantek

Barboru Krejčíkovou čeká dnes v 15:00 nejdůležitější zápas její kariéry. Poprvé se jí podařilo probojovat do finále Wimbledonu, utká se s Italkou Jasmine Paolini. České tenistce bude fandit i herečka Jana Paulová, s níž ji pojí silné přátelství, jak uvedly v rozhovoru pro Radiožurnál.


Paulová poprvé Krejčíkovou kontaktovala v roce 2021 po úspěšném French Open. Herečka byla jedna z prvních, kdo Barboře k obřímu úspěchu pogratuloval. V té době jejich pouto ještě nebylo tak silné, což se ale změnilo o rok později. Paulová byla Krejčíkové nesmírnou psychickou oporou, když ji trápilo zranění pravé ruky.

Doporučené video: Jana Paulová zabojuje na podzim ve StarDance:


Krejčíková vzala Paulovou na kurty

"Měla pár měsíců čas a starala se o svou fyzickou rekonvalescenci. Tak jsem jí řekla, že bychom se zase mohli postarat o její rekonvalescenci psychickou, protože hrajeme komedie. Byla jsem moc šťastná, když jsem viděla, jak se směje, že ji naše představení baví,“ řekla Radiožurnálu hvězda Kameňáku.


Po úspěšné rekonvalescenci se role prohodily a Krejčíková vzala Paulovou trénovat na kurty. "Hrála levačkou, abych si to užila. Ale byla moc zlatá! Přeučovala mě třeba držení rakety, jako by to v mém věku mělo ještě nějaký smysl...“ vyprávěla Paulová, která má tu čest fandit naší hvězdě z VIP lóže.

Jejich vztahy si nemůže vynachválit ani Krejčíková a pokaždé, když ji divadelní herečka kontaktuje, vyjde jí vstříc. "Sedly jsme si. A když je šance a chce mě vidět naživo, já ji pokaždé uvítám. Vždy pro ni najdu místo, stejně jako ona pro mě, když chci na nějaké její představení,“ řekla pro Blesk.


Clash of the Stars čekají radikální změny. Le Sy potvrdil, že organizace kvůli skandálům přitvrdí

Související články

Další články

Nejnovější kauzy