Trendy
válka na Ukrajině StarDance 2024 Výměna manželek 2024 Love Island 2024

Taťána Kuchařová donášela na Ondřeje Brzobohatého i do televize: Narcistní psychopat, dělá divné věci, lákala redaktorky

Společně tvořili krásný pár. To už je ale dávno minulostí.
Zdroj: profimedia
Předchozí Další
+ Dalších 30 fotografií
SOUD

Taťána Kuchařová (36) se u soudu brání žalobě Ondřeje Brzobohatého (41), který ji viní z toho, že se mu ze msty za rozvod cíleně a především pomocí údajných likvidačních lží snažila nenávratně zničit pověst. Dnes zaznělo svědectví, které je naopak prý naprosto zdrcující vůči modelce. „Tohle už Kuchařová nemá jak ,okecat´ a zachránit,“ zaslechla redakce eXtra.cz názor z řad přítomné veřejnosti.

Taťána Kuchařová a Ondřej Brzobohatý: Miss ho chtěla zničit

Že Taťána Kuchařová používala všemožné manipulační praktiky, aby novináře a PR manažera Luboše Procházku dotlačila ke zveřejnění nactiutrhačných tvrzení vůči hudebníkovi Ondřeji Brzobohatému, to jsme již opakovaně psali.

Tvrdila o něm, že je transsexuál, což on naprosto odmítá s tím, že je jednoznačně heterosexuální orientace, jen k tomu má nevinnou libůstku sem tam se převléknout za ženu. Jeho exmanželka ho dokonce označila za úchyla, přestože existují fotky, kde mu stojí po boku a směje se, zatímco Ondřej je v dámském.

Už to samo o sobě bylo šokující, jak Miss World 2006 dělala vše pro to, aby svého bývalého, snad ze msty kvůli tomu, že se s ní rozhodl rozvést, před veřejností co nejvíc očernila.

Hodně důkazů od soudu ovšem pocházelo právě od Procházky, jehož se advokátka Kuchařové snaží vykreslit jako nedůvěryhodného svědka.


Tajemný zdroj odhalen?

Kromě toho ale éterem dlouhodobě létají poznatky, že kdosi půl roku před vypuknutím války exmanželů obcházel celou Prahu, nejen novináře, a všem se snažil vnutit svou verzi o Brzobohatém, která by mu uškodila.

Jako by pro potvrzení těchto řečí ve středu v soudní síni vypovídala Zuzana Brzáková z TV Prima. A to už je jiná váha a naznačuje, že i tato televize a její redakce zažila své s Taťánou Kuchařovou a s její snahou očernit Ondřeje.


Zdrcující svědectví

A podle očitých svědků ze soudní síně to, co Brzáková pronesla, může Kuchařovou položit na lopatky.

Církevní žalobu jako takovou jsme k dispozici neměli, ale měli jsme k dispozici informace o ní. Po každém natáčení s Taťánou Kuchařovou ona přišla za redaktorkou, že má zajímavé téma a jestli to nechceme nějak uchopit,“ sdělila před soudem Brzáková. Prima vysílá bulvární pořad Showtime, který s modelkou pravidelně přinášel rozhovory.

Byly to informace proti Ondřejovi. My jsme to ani dělat nechtěli, řídíme se nějakým kodexem. Paní Taťána to vždy řešila. Říkala, že máme možnost mít něco exkluzivního. Mluvila o nestandardním chování dospělého muže a že by se na to mělo poukázat,“ pokračovala ve své šokující výpovědi.

Shoduje se to s tím, co už víme: jak tlačila i na tištěný bulvár, aby konečně už zveřejnil něco, co ublíží jejímu ex. A slibovala, že ji nic nezastaví, i kdyby se dělo cokoli.

„Je to narcistní psychopat,“ říkala Taťána Kuchařová

Později přijela naše redaktorka s tím, že Taťána je ochotna poskytnout i fotografie. Tvrdila, že by se na to mělo poukázat,“ uvedla s tím, že ze strany Kuchařové byl vyvíjen jasný nátlak na zveřejnění.

„Dynamika jejích rozhovorů byla opravdu jasná. Nazývala ho narcistním psychopatem a chtěla ho poškodit. Vnímala jsem to tak, že tam řeší své osobní neshody,“ doplnila.

Doporučené video: Příchod Ondřeje Brzobohatého k říjnovému soudnímu líčení:


Připomeňme jen, že i kdyby měla Kuchařová pravdu (jako že Brzobohatý to zcela odmítá), právo je proti ní. Nikdo nesmí zveřejnit informace intimního charakteru o tom druhém, ať už je naštvaný, jak chce. Snaha očernit druhého přes jeho domnělou či skutečnou sexualitu je tedy protizákonná.

O průběhu soudního líčení budeme dál informovat.

Glosa: Love Island plný nesmyslné šikany se žene do záhuby. Zůstane pachuť zbytečnosti

Související články

Další články

Nejnovější kauzy