Trendy
Výměna manželek 2024 Povodně 2024 Oktagon 61 Love Island 2024

Taťána Makarenko vyvrací zvěsti o těhotenství. Asi jsem víc papala, říká ředitelka Miss. Jedno dítě prý už má

+ Dalších 16 fotografií

Taťána Makarenko (34) má za sebou povedené léto, kdy vyrazila na dovolenou nejen se svými kamarádkami, ale i manželem Martinem Pánkem (32), s nímž oslavila první výročí od svatby. Po zaslouženém volnu je Táňa zpět v pracovním režimu a soustředí se na nový ročník Miss Czech Republic. V kuloárech se ale proslýchá, že je půvabná ředitelka krásy v požehnaném stavu. Co na tyto spekulace řekla samotná Taťána pro eXtra.cz?

Taťánu Makarenko čeká na podzim velmi náročný pracovní program v podobě nového ročníku soutěže krásy Miss Czech Republic, jejíž je zakladatelkou a ředitelkou. Ještě před startem prvních castingů si stihla užít léto plné odpočinku, a to hned na několika pohádkových dovolených u moře.

"Léto jsem si užila na spoustě dovolených, které byly docela krátké, ale samozřejmě si nemám na co stěžovat. Marbella nebo Chorvatsko stačí na čtyři dny. Dvakrát jsem byla s manželem a pak s mými kamarádkami," uvedla s tím, že na jedné dovolené byla i s královnou krásy z roku 2021 Karolínou Sutý, dříve Kopíncovou.

Miláček Kája

"Jsme dvě dospělé ženské, takže si máme co říct. S Karolínou jsem vždycky byla kamarádka a měly jsme k sobě velmi blízko. Vzhledem k tomu, že už byla à la starší garda, měla už dost rozumu a velmi jsme si spolu notovaly. Navíc má staršího partnera a naši manželé jsou i velmi dobří přátelé, takže my rádi chodíme i ve čtyřech společně. Kája je můj miláček," řekla s úsměvem Táňa, která dříve koketovala také s golfem, jemuž holduje právě její drahá polovička.

Z časových důvodů ale golfové hřiště odsunula na vedlejší kolej. "Mám veškeré vybavení od manžela, ale na to je opravdu potřeba spousta času. Zpočátku jsem si myslela, že mi to půjde za dva tři tréninky, že tam chytnu ten švih, ale pořád mi to lítá někam jinam, takže je to pro mě trochu demotivační, že to nepůjde tak rychle, jak jsem si myslela. Až budu možná po mateřské, až budu klidnější, tak možná potom," přiznává.

Těhotenství

Spekulace o tom, že by měla být v současné době těhotná, ale popřela. "Asi jsem jen přes léto víc papala. Do třetího měsíce bych to asi neřekla, ale nejsem těhotná. Já už tu postavu neřeším, jako jsem ji řešila dřív, kdy jsem hodně cvičila a bylo pro mě prioritou vypadat dobře. K tomu mládí patří více toho sportu, zvlášť když děláte modeling, ale já už nejsem modelka. Já už jsem jenom v té fázi, kdy chci být tou ředitelkou, prezidentkou, šéfovou a asi ani nechci, aby mě porovnávali s mladými dvacetiletými holkami. Pro mě je priorita práce a starat se o ně, takže jsem spíš už jejich maminka. A uvidíme, kdy budu maminka i ve skutečnosti," dodala s úsměvem Taťána Makarenko.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy