Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Americký seriál Beverly Hills 90210 je fenomén devadesátých let, který stvořila dvojice producentů Aaron Spelling a Darren Star. Příběh vypráví o životě party mladých, většinou bohatých středoškoláků ze známého města Beverly Hills u Los Angeles. Z hlavních představitelů udělal seriál světové celebrity své doby. Natáčel v období od roku 1990 do roku 2000.

7. srpna 2019 odstartuje pokračování seriálu po letech na TV Fox. Už ale bohužel bez Dylana. Jeho představitel Luke Perry zemřel 4. března 2019 na následky mozkové mrtvice Bylo mu 52 let.

Obsazení:

Steve, Brandon, Andrea, Valerie, Dylan, Kelly, Brenda, David, Donna. To jsou hlavní postavy seriálu o mladých a pro mladé, kde je každý bohatý, chytrý, úspěšný a jak jinak, než i krásný. Prostě narozeni v Americe. Ale i přes perfektní předpoklady k vedení života bez útrap si jimi tito neposkvrnění lidé procházejí. Potýkají se s prvními láskami, se zklamáním z nich, s jejich návraty. Někoho zláká svět drog, jiného do své moci polapí “démon alkohol“, někdo neplánovaně otěhotní... Jen Steve je pořád v pohodě. Ale i přes veškeré spory, které mezi sebou kdy měli, jsou to přátelé a nic na světě nemají radši víc, než jeden druhého (a svoje rodiče). (oficiální text distributora)

Články