Zrada v MasterChefovi. Kašpárek odmítl natáčet s Forejtem a Punčochářem, nyní chystá vlastní show Nová show
Nemilosrdná Martina z MasterChefa: Za potopením kolegů si stojí, hejty ale nezvládá. Jsem citlivá, vzalo mě to, přiznává extra host
Krutý osud Joy z MasterChefa: Jako dvouletou ji opustila máma, ve škole ji ostatní děti bily rozhovor
Největší konflikt v historii MasterChefa: Petra Kamencová se vyjádřila ke zbabělé volbě kapitánky Martiny MASTERCHEF
+ Dalších 5 fotografií Nejpřísnější porotce MasterChefa se rozplakal během ochutnávky koláče. Je to poprvé, co Kašpárek ukázal city Slzy
MasterChef jen pro otrlé: Růžovlasá cukrářka Šárka Divácká si pro soutěžící připravila hmyzí výzvu MASTERCHEF
Přemek Forejt o soutěži MasterChef: V kuchyni neznáme bratra, sám bych s přihlášením neváhal ROZHOVOR
MasterChef a noční můry ze školní jídelny: Porotci prozradili, která jídla z dětství je děsí dodnes VÝZVA
Porotci mě znervózněli, říká první vypadnutý z MasterChef Česko. O jeho konci prý rozhodla exploze v kuchyni eXtra Host
Pět let vedle Forejta a Punčocháře: Kašpárek promluvil o ponorce mezi kuchaři a přiznal její náznaky Zajímavosti