Zhrzený Mikýř rozčílil diváky: Vzteká se a brečí jako malý fracek. Kéž by ho napsali znova, zuří Narcis
Petr Švancara promluvil o rozšíření rodiny: Radši další psy než čtvrté dítě, směje se bývalá hvězda Survivoru rodina
Denisa Dvořáková na Survivor nezanevřela: Hra má konečně pořádné koule. Mrzí mě, že jsem tam nebyla déle, říká Survivor
+ Dalších 20 fotografií Jack je had a infantilní blbec, tvrdí Jana ze Survivoru. Zrada Mikýře ji šokovala. Byla to velká sekyra do zad, říká survivor
Kristina ze Survivora jako žhavá náborářka. Kráska láká na dobrodružnou práci u policie, využila k tomu i své kamarády z ostrova policistka
Drsné obvinění Martina Prágra. Vyhrožoval mi, tvrdí o tanečníkovi Yeni a promluvila o šikaně na ostrově šikana
Tajná party hvězd Survivora. Pozvánku dostali všichni kromě hádavého Jacka. Prsty v tom má Mikýř party
Mikýř na pokraji emočního zhroucení. Neunesl zradu od Piráta a Mártyho. Vzteky soptil a slibuje pomstu zrada
Neuvěřitelný comeback Mikýře. Po zradě Piráta měl v Survivoru namále, nakonec ale končí Jana survivor
Mikýřovi se rozpadá aliance pod rukama. Drsnou hádkou kvůli Prágrovi si sám namaloval terč na záda hádka
Ponižující konec nenáviděné Yeni v Survivoru. Ostatní se jí krutě vysmáli, nenechali na ní nit suchou survivor