Týrané batole na jihu Čech ubili k smrti. Zatímco umíralo, matka s partnerem si domlouvali alibi Týrání
Organizace Zvířata nejíme zveřejnila záběry týrání z 12 kravínů: Kopání i mlácení tyčemi Týrání zvířat
Drsná facka pro Moniku Binias. Její bývalý soused popsal peklo, jaké měla dělat svému exmanželovi. Byl to extrém, tvrdí VYVRÁCENÍ
Šílená válka Šichtařové a Pikory se vyostřuje, vložila se do ní i dcera. Musela jsem před otcem nahá koupat kocoura, tvrdí Další reakce
Bolestivá zpověď ekonomky Šichtařové o domácím násilí: Dostávala jsem pěstí, děti se v přítomnosti otce počůrávaly hrůzou, tvrdí Zpověď
Otřesné mučení čtyřletého chlapečka: Matka Julie s přítelkyní Patricií ho bily, dusily a kopaly Týrání
Chlapec, kterého matka nutila k pohlavnímu styku i pití moči, poprvé promluvil. Věřil jsem jí, přišlo mi to normální, šokoval Mučení
Nosková obvinila expartnera z týrání, on mluví o vymytém mozku. Do zpěvačky se opřel i přesto, že má policie důkazy OBRANA
Míša Nosková prožila roky pekla s tyranem. Přiznala šrámy na duši, přesto se snaží pomoct i dalším obětem domácího násilí OBVINĚNÍ
Naprosto ohavné týrání dětí: Bili je řetězy, zamykali na zámek. Tři děti si prošly peklem týrání dětí
Tragický konec týraného pejska Luckyho. Jeho zubožené tělo to nezvládlo, museli ho nechat uspat smutná zpráva