Trendy
válka na Ukrajině EURO 2024 Clash of the Stars 8 Festival ve Varech 2024

Tereza Pergnerová se vrací na obrazovky: Lidem bude pomáhat hledat lásku na pustém ostrově

Tereza Pergnerová je moderátorkou nové reality show Honeymoon.
Zdroj: Se souhlasem TV Prima
Předchozí Další
+ Dalších 18 fotografií
NÁVRAT

Tereza Pergnerová (50) se vrací na obrazovky s novou reality show. Moderátorka, která je v poslední době spojována především s pomáháním lidem v nelehkých životních situacích, se je tentokrát bude snažit provést složitou cestou k lásce. O vzniku vztahové show Honeymoon informovala redakci eXtra.cz TV Prima.

Nová extrémní seznamovací reality show Honeymoon - líbánky k nepřežití přináší nejen vztahová dramata, ale místy se mění i v boj o přežití. Diváci budou moci sledovat několik nových párů, které budou čelit nejen nástrahám nehostinného prostředí opuštěné pláže, ale také faktu, že tam jsou s člověkem, kterého vůbec neznají.

Zcela novou show bude provázet Tereza Pergnerová. "Natáčení probíhalo na magických Filipínách, nachází se tam i takový spirituální oltář, kde si dva lidé, kteří se neznají, řeknou ano. Naše páry jsou samozřejmě často nervózní, lidé jsou dojemní, jsou roztomilí, jsou stydliví, ale pokoušejí se ve svém životě něco změnit a najít spřízněnou duši," popsala oblíbená moderátorka, která se tak po krátké pauze opět vrací na obrazovky.

Jak bude probíhat Honeymoon

V tomto odvážném a originálním formátu se budoucí páry poprvé setkají na speed datingu. Jedna minuta rozhodne o tom, kdo z dvaceti mužů a dvaceti žen vytvoří pár a odletí na druhý konec světa. Ihned poté se jeden druhému zaslíbí při intimním svatebním obřadu v prostředí exotických Filipín. Po obřadu jsou odvezeni na opuštěnou pláž, kde je čeká životní dobrodružství.

Na těchto odlehlých plážích jsou rodící se vztahy brzy podrobeny zkoušce, protože páry spolu žijí a starají se o sebe s minimem prostředků. Osamělí a opuštění musí spolu komunikovat a spolupracovat, aby si oba společně poradili, a když jde do tuhého, nemají kam uniknout. Po několika týdnech jsou páry následně odděleny a vracejí se do civilizace, kde musí učinit rozhodnutí, které jim změní život. Obnoví svůj závazek a zůstanou spolu, anebo půjdou každý svou cestou?

Návrat Terezy Pergnerové

Tereza Pergnerová nedávno oslavila 50. narozeniny. Za svůj život prožila hned několik vzestupů a pádů, největším byla závislost na heroinu. "Vše, co se odehrálo při odvykání z látky heroin, mi v konečném důsledku mnohé přineslo. Tím nechci říci, že bych tuto zkušenost opakovala nebo doporučovala. Od té doby, co jsem se potkala sama se sebou, tak nějak se přirozeně vyvíjím, chráním a opečovávám. Samozřejmě jsem stále snadný terč. Kdokoli bude chtít, stačí i po letech jen říct: Jsi feťačka a nemáš na obrazovce co dělat," svěřila v rozhovoru pro Český rozhlas, kde přiznala, že někteří lidé ji mají stále špatně zafixovanou.

Nyní se moderátorka snaží pomáhat ostatním, třeba i prostřednictvím televizních pořadů. Například byla velice úspěšná v show Mise nový domov, kde dopřála lidem luxusnější bydlení. V posledních letech se angažovala v pořadu Ztracená rodina, což mělo za cíl znovu sjednotit blízké příbuzné, a nyní si do repertoáru pomoci lidem bude moci připsat i pole lásky.

Reality show Honeymoon - líbánky k nepřežití uvede Prima+.

GLOSA: Mikýřova úžasná pouť Survivorem. Mikyska vyhrál právem, ale pomohla mu zbabělost a krátkozrakost soupeřů

Související články

Další články

Nejnovější kauzy