Testovali jsme bagetu od uplakané Pavlíny z MasterChefa: Fňukání vystřídala skutečná kvalita
Prakticky od začátku kulinářské show MasterChef je soutěžící Pavlína Lubojatzky trnem v oku mnohým divákům. Za nic na světě nemohou vystát její afektované chování a hysterické výlevy. Právě proto dostala nadějná kuchařka od lidí nelichotivou přezdívku ufňukaná Pavlína.
I přes veškeré antipatie některých lidí a ubrečené chvilky je Pavlína schopna připravit naprosto perfektní jídlo, což se potvrdilo ve včerejším díle, kdy zvítězila její bageta a bude se prodávat v Bageterii Boulevard po celém Česku.
Takový výsledek si ale patrně nepředstavovali fanoušci show a Pavlíně i Bageterii Boulevard na sociálních sítích pořádně naložili. Někteří z nich byli natolik znechuceni výhrou Pavlíny, že teatrálně oznámili, že si raději nekoupí nic a budou o hladu.
Bageta Pavlíny zvítězila právem!
Bageta Pavlíny se skládá ze šťavnatého kuřecího masa, pikantní omáčky, salsy, zakysané smetany, nakládané červené cibule a čedaru. Tím pádem je naprosto evidentní, že bageta není určena pro vegetariány ani vegany, ale skutečný fajnšmekr si pochutná.
Pavlína sice není u většiny lidí oblíbená, ale jednotlivé chutě zkombinovala naprosto parádně a lidé by neměli být předpojatí, protože tahle bageta vyhrála právem. Cena 129 korun není nijak závratná a po požití máte chuť si dát další.
Je jasné, že pokud si necháte dovézt bagetu kurýrem, tak nebude vypadat vystajlovaně jako na reklamním obrázku, ale spojení ingrediencí vás přesvědčí o tom, že je úplně jedno, jak bageta vypadá.