Trendy
válka na Ukrajině Výměna manželek 2024 MS v hokeji 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Tomáš Zástěra o účtu na OnlyFans: Byla to šťavnatá kampaň. Měli bychom být tolerantnější, prohlašuje

Tomáš Zástěra na OnlyFans.
Zdroj: Koláž eXtra.cz/Se souhlasem Tomáše Zástěry
+ Dalších 6 fotografií
Kampaň

Moderátor Tomáš Zástěra (42) šel s pravdou ven. Účastník Survivoru promluvil o projektu, který zábavnou formou vyzývá k odhození studu sáhnout na sebe na intimních místech, a když je něco v nepořádku, tak zamířit k lékaři. A právě díky fešákovi z Evropy 2 se šťavnatá kampaň na známé platformě OnlyFans dostal k mnoha lidem. S jakými reakcemi se Tomáš setkal?

Birell se svými nealko radlery kampaní „Tak nestydatě šťavnaté, že musí být na OnlyFans“ cílí nejen na mladé lidi a povzbuzuje je k zájmu o zdraví a vlastní tělo, zvlášť když jde o citlivá místa. „Je třeba si přiznat, že i přes obrovskou dostupnost lechtivého obsahu a někdy i silné řeči se mladí pořád stydí. Sáhnout si na svá intimní místa je pořád ještě svým způsobem tabu. A to jsme chtěli změnit. Proto jsme vytvořili projekt, který má šťávu, baví, ale zároveň podporuje dobrou věc,“ říká Lada Kohoutková, manažerka značky Birell, v tiskové zprávě, kterou má eXtra.cz k dispozici.

Birell se spojil s moderátorem Evropy 2 a účastníkem Survivoru Tomášem Zástěrou. Tomáš si na platformě OnlyFans vytvořil profil se šťavnatým a zároveň tajemným obsahem, na který pozval své fanoušky z Instagramu. „Ano, byla to kampaň. Ale jiná. Na celém projektu se mi líbila myšlenka, která si hrála s provokací, lechtivostí a šťavnatostí, ale taky s bořením mýtů a pokrytectvím,” prozradil Zástěra.

Někteří Zástěru uráželi

Zástěra zároveň přiznal, že ho bavilo sledovat reakce některých jeho sledujících.Pár z nich mi nadávalo a uráželo, a to ještě předtím, než se podívali, o jaký obsah vlastně jde. To ukazuje na to, že bychom neměli předčasně a povrchně hodnotit něco a někoho, než známe všechny informace. Často totiž negativně hodnotíme své okolí, odsuzujeme lidi a jejich, pro nás nepochopitelné, činy. A přitom nevíme, jak náročnou situaci prožívají, co se jim děje a proč se rozhodli tak či onak. A tato kampaň i mě samotného utvrdila v tom, že bychom neměli soudit a být tolerantnější. Navíc jde výtěžek z placeného obsahu mého profilu na Only Fans na dobrou věc - prevence rakoviny prsou a varlat, kterou skvěle dělá organizace Loono. Jsem rád, že Birell odvážně otevřel důležitá témata zajímavou kampaní, která u spousty lidí vykouzlila úsměv na tváři a to bez kapky alkoholu, doplnil moderátor.

Dobrá věc

Fanoušci, kteří prostřednictvím OnlyFans přispěli na dobrou věc, byli navíc odměněni merchem od Birellu vytvořeným speciálně pro tuto kampaň. Tomáš se ke spolupráci s Birellem nenechal dlouho přemlouvat.

Rád podporuji správné věci a tohle je jedna z nich. Celá kampaň je atraktivní a zajímavá a je to něco, co tu ještě nebylo. Mám rád vtipnou a netradiční formu a k tomu je OnlyFans ideální. Byla to zábava, ale věřím, že kromě toho se teď budou lidé na stud i na své tělo dívat jinak a budou na sebe dávat větší pozor,“ zakončil Tomáš Zástěra.

Další rána pro Veronicu Biasiol. Po vlně hejtů během Miss jí ublížila vlastní maminka. Kráska přiznala velké zklamání

Související články

Další články

Nejnovější kauzy