Trendy
válka na Ukrajině Výměna manželek 2024 MS v hokeji 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Tomáš ze Survivoru se obul do Jacka: Plácá nesmysly, vytočil se kvůli Kristině

Jack Hamid a Tomáš Rys si vyměnili názor.
Zdroj: Se souhlasem TV Nova/eXtra.cz
+ Dalších 33 fotografií
Reakce

Mezi Tomášem Rysem a Jackem Hamidem panuje pořádné dusno. Jeden z nejkontroverznějších soutěžících třetí řady Survivoru 2024 totiž v pořadu eXtra.cz naznačil, že mezi Tomášem a Kristinou probíhal intimnější vztah. To se ale známého streamera velmi dotklo. "Je to nesmysl, jsme jenom kamarádi. Nechápu, o co se Jack snaží, vždyť s námi ani nebyl v kmeni," řekl pro eXtra.cz naštvaný Tomáš, který se do prostořekého Jacka veřejně obul.

Účastníci letošní řady drsné reality show Survivor 2024 jsou už několik týdnů zpět v Česku a na Slovensku, a tak mohou sledovat jednotlivé díly z pohodlí domova. Všichni účastníci zároveň mohou sledovat reakce fanoušků i svých soukmenovců na internetu. A pokud se někdo nevyjádří příliš vhodně, mohou obratem reagovat a bránit se.

Své o tom ví i Tomáš Rys alias Hateris, kterému se krajně nelíbilo, jakým způsobem se Jack Hamid vyjádřil směrem k Tomášovu vztahu s policajtkou Kristinou Alexandrou Hrbkovou. Fanoušci na sociálních sítích si totiž všimli, že známý streamer má na ostrově velmi blízko právě k půvabné blondýnce. V pořadu eXtra Host navíc Jack odpověděl "no comment" na dotaz, zda mezi touto dvojicí probíhalo na ostrově něco víc než čisté kamarádství.

Ostrá reakce ze strany Tomáše

Jackova reakce vyzněla tak, že mezi Kristinou a Tomášem přeskočila jiskra, což známého streamera pořádně nadzvedlo ze židle. Tomáš, který je v soukromí dlouhodobě zadaný, na nic nečekal a okamžitě se Jacka na rovinu zeptal, co si tím chtěl dokázat. Jejich soukromou konverzaci pak sdílel na svém Instagramu.

"Jackovi jsem napsal a zeptal se ho, proč říká takové věci. On mi začal vysvětlovat, že 'no comment' u něj znamená, že to není pravda a nemá k tomu co dál říct. Já se mu snažil vysvětlit, že když to podá způsobem, jakým to podal, tak to automaticky vypadá, že s Kristinou mezi sebou něco máme, což je absolutní nesmysl. Jsme jenom kamarádi. Nechápu, o co se Jack snaží, vždyť s námi ani nebyl v kmeni," objasnil redakci eXtra.cz značně rozhozený Tomáš.

Video: Jack Hamid byl hostem pořadu eXtra Host:

Kristinu bere jako sestru

Podmínky na ostrově byly prý tak drsné, že na intimnosti neměl jakékoliv pomyšlení. "Měli jsme hlad, byli jsme špinaví a smrděli jsme. Poslední, co jsme tam řešili, byly nějaké takové věci. Kristina je opravdu jen kamarádka, beru ji jako sestru. Nechci na nikoho plivat oheň, ale tohle mi přišlo zkrátka zbytečné," dodal na závěr Tomáš Rys.

Další rána pro Veronicu Biasiol. Po vlně hejtů během Miss jí ublížila vlastní maminka. Kráska přiznala velké zklamání

Související články

Další články

Nejnovější kauzy