Trendy
válka na Ukrajině EURO 2024 Clash of the Stars 8 Festival ve Varech 2024

TOP momenty z loňského festivalu ve Varech: Požitkář Crowe, rozjetá Farna či močení do květináče

Nejlepší momenty z minulého ročníku KVIFF.
Zdroj: koláž eXtra.cz/Renata Bušková/Herminapress/Se souhlasem Mattoni
Předchozí Další
+ Dalších 50 fotografií
TOP momenty

Filmový festival v Karlových Varech se nezadržitelně blíží. Spousta celebrit si opět vyrazí do lázeňského města za různými večírky, filmy, módními přehlídkami a mnoho dalšího. A jak už to tak bývá, s tím se pojí i různé ikonické momenty, ať už pozitivní, či negativní. Výjimkou nebyl ani minulý 57. ročník, u něhož nechyběla redakce eXtra.cz a vše důležité zachytila. Připomeňte si ty nejlepší momenty z loňských Varů. 

Kdybyste měli vyzdvihnout nejlepší momenty z minulého 57. ročníku Filmového festivalu v Karlových Varech, které se vám jako první vybaví? Redakce eXtra.cz si vzpomněla hned na několik top zážitků, a to nejen z červeného koberce. Skoro všechny zachytila na fotoaparát, jak se můžete podívat v galerii.


Opilecké procházky

Určitě nesmíme opomenout veselé noční procházky Jiřího Macháčka a Tomáše Měcháčka. Po litrech zkonzumovaného alkoholu si totiž oba pánové nezávisle na sobě spletli záchodovou mušli s jiným předmětem. Při nočních toulkách z večírku je oba nachytala redakce eXtra.cz. Jiří Macháček skončil u květináče a Tomáš Měcháček si zase musel odskočit bokem.

Ewa Farna se postarala o epickou show

Naopak o úchvatný zážitek se postarala například zpěvačka Ewa Farna, která na festivalu ve Varech vystoupila se svými největšími hity. Těmi roztančila přítomné diváky tak, že na to jistě dlouho nezapomněli.

Největší hvězdy

Nejvíce však okouzlila herečka Daniela Kolářová, která od Jiřího Bartošky převzala cenu za celoživotní přínos kinematografii. Na červený koberec vynesla fialkové elegantní šaty, ve kterých strčila do kapsy kdejakou zahraniční celebritu.

Doporučené video s Russellem Crowem, jak si vybírá hodinky:


Kdo však do Karlových Varů přilákal nejvíce zvědavců, byl herec Russell Crowe. Ten si lázeňskou kolonádu přímo užíval. Bez ochranky se totiž zcela sám procházel sem a tam a ochutnával nejlepší karlovarské pochoutky. S sebou měl svou rodinu včetně dětí. Více v naší galerii.

Monika Binias šije do dcer: Závislačka Charlotte její pomoc odmítla. Marně čeká na omluvu Ornelly

MMF Karlovy Vary 2024

58. ročník Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary (MFF KV 2024) probíhá v termínu od pátku 28. června do soboty 6. července 2024.

MFF Karlovy Vary 2024

Za mimořádný přínos české kinematografii převezme cenu herec Ivan Trojan. Filmové fanoušky čeká premiéra digitálně restaurovaného filmu Stíny horkého léta. Festival vzdá hold slavné castingové režisérce Francine Maisler.

Hvězdami festivalu jsou herci Geoffrey Rush, Viggo Mortensen, Daniel Brühl a Clive Owen a režisér Steven Soderbergh.




Související články

Další články

Nejnovější kauzy