Trendy
válka na Ukrajině StarDance 2024 Výměna manželek 2024 Love Island 2024

Zdrcená Hana Mašlíková na kolenou. Pro jedinou poznámku přišla o svou roky budovanou obživu

Mašlíková promluvila o operacích.
Zdroj: Pavel Dvořák/eXtra.cz
Předchozí Další
+ Dalších 6 fotografií
blokace

Influencerka a bývalá playmate Hana Mašlíková si sáhla na dno. Kvůli sarkastické poznámce na sociálních sítích přišla o zdroj obživy, svůj Instagram. Nyní začíná od píky na novém účtu, kde se ze své ztráty patřičně vyplakala. 

Tragédie

Bývalá playmate Hana Mašlíková nemá zrovna nejlepší rok. Po rozpadu manželství s MMA trenérem Andrém Reindersem najednou zmizel její profil ze sociálních sítí. Nyní se vnadná blondýnka konečně ozvala z nového instagramového účtu a sdělila, co se přesně stalo.

"Podvod a katastrofa v přímém přenosu," uvedla Mašlíková ve svém příspěvku s tím, že jedním příspěvkem přišla nejen o třináct let svého života a vzpomínek, ale i o zdroj své obživy. "Instagram pro mě nebyl jen pouhým místem pro sdílení fotek, ale i mou komunikační platformou, podnikáním a zdrojem radosti ze spojení s vámi – mou úžasnou komunitou," posteskla si Hana.

Mašlíková náhle přišla o 150 tisíc sledujících. Podle Hany za vším stála sarkastická poznámka týkající se mužů. Influencerka měla údajně na sociálních sítích poznamenat, že by měl být každý muž jednou do týdně znásilněný, což si vyžádalo zřejmě lavinu nahlašování a následně totální blokaci účtu. "Tato situace mě doslova srazila na kolena..." napsala zoufale ve svém vyjádření.


Začíná znovu

Nakonec se Hana rozhodla začít úplně od píky. "S podporou přátel, rodiny a vás všech jsem se však rozhodla to nevzdat a začít znovu, tedy od nuly a úplně od začátku. Svět bohužel není fér, ale já jsem odhodlaná vrátit se silnější a opět s vámi sdílet všechny mé radosti i strasti," uvedla ve svém vyjádření, které trochu působí, jak by jí snad zemřel někdo z blízkých a nešlo "jen" o Instagram.

Doporučený rozhovor s Hanou Mašlíkovou pro eXtra.cz:


Zrušení instagramového účtu, který byl pro Mašlíkovou nedílnou součástí jejích příjmů, je jen další "ťafkou". Po rozvodu se totiž svěřila s obavou, že si nezvládne najít novou lásku. "Já mám normálně pocit, že ti fajn chlapi nejsou. To, co tady je, tak je nějaký zbytek něčeho, co nikdo nechtěl. A já to nechci taky. Ti fajn chlapi jsou zadaní, což je logické. Nedokážu říci, jestli jsem schopna znovu randit. To by opravdu musel přijít někdo, kdo by mě očaroval," řekla v rozhovoru pro eXtra.cz.

Glosa: Love Island plný nesmyslné šikany se žene do záhuby. Zůstane pachuť zbytečnosti

Související články

Další články

Nejnovější kauzy