Trendy
válka na Ukrajině EURO 2024 Festival ve Varech 2024 Karel Gott

Trapas Ivana Trojana. Ve Varech chodil dva dny ve stejném outfitu, přijel v něm i loni

Ivan Trojan ve Varech nosí stejné oblečení
Zdroj: Tomáš Martínek/Pavel Dvoářák/eXtra.cz
Předchozí Další
+ Dalších 29 fotografií
Trapas na KVIFF

Vynést to samé oblečení není v rámci udržitelnosti vůbec žádný hřích. Tohle pravidlo ale neplatí pro velkolepou akci, jakou je mezinárodní filmový festival v Karlových Varech. Ponaučení by si z těchto slov měl vzít legendární herec Ivan Trojan (60), jenž přijel do Varů v totožném outfitu, který hned druhý den vynesl na několik společenských událostí. 

Jednou z hlavních tváří 58. ročníku mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech je bezesporu Ivan Trojan, který na sobotním slavnostním zakončení převezme cenu prezidenta MFF KV za mimořádný přínos české kinematografii. Uznávaný a hojně obsazovaný herec zavítal do lázeňského města ve středu 3. července.

Na hvězdu Samotářů čekali u grandhotelu Pupp nejen novináři a fotografové, ale i desítky zvědavých návštěvníků. Herec přijel ve skvělé náladě, rozdával úsměvy na všechny strany a vesele se podepisoval všem fanouškům. Před hotelem také došlo na vřelé přivítání od výkonného ředitele festivalu Kryštofa Muchy.

Trojan vsadil na sytě oranžovou

Redakce eXtra.cz zaznamenala, že Ivan Trojan přijel jen s batohem na zádech a výrazně oblečen. Na sobě měl šedivé kalhoty s jemným kostkovaným vzorem, výrazné oranžové tričko, které barevně šlo ruku v ruce s jeho vzorovanými ponožkami a botami s oranžovými tkaničkami. K tomu si ještě oblékl tmavě modré sako.

Hned po svém příjezdu měl slavný umělec napilno. V Karlovarském městském divadle měl ještě ve středu večer představení monodramatu Žáby. O něco dříve zavítal do KVIFF.TV Parku na rozhovor s Erikem Taberym. Následující den se objevil na slavnostní projekci filmu Karamazovi, v němž hraje hlavní roli.

Trapas na červeném koberci

Trojanův nabitý program ve Varech je samozřejmě v pořádku. Co je však zarážející, je skutečnost, že se ostře sledovaný umělec nepřevlékl a na všechny zmíněné akce dorazil ve stejném oblečení. To se zkrátka nemůže stávat, aby slavná osobnost přišla na červený koberec v totožném outfitu, v jakém dorazila den předem na hotel. Redakci eXtra.cz navíc neuniklo, že herec dorazil do lázeňského města ve stejném tričku i saku před rokem. Doufejme tedy, že na sobotní zakončení na slavném herci už žádné oranžové tričko a tmavě modré sako neuvidíme.

Monika Binias šije do dcer: Závislačka Charlotte její pomoc odmítla. Marně čeká na omluvu Ornelly

Související články

Další články

Nejnovější kauzy